Zade Yvsbsra Öyle maalesef stres sanırım daha ilk çift çizgiyi görünce yükleniyor bizlere otomatik olarak :)) Ama mümkün olduğunca sakin kalın birkaç haftaya herşey netleşecektir . İnşallah sağlıklı sorunsuz bir gebelik süreciniz olsun 🧿☺️
Alessia Yvsbsra oluyor canım ıcını ferah tut 7 haftalıkken gosterdı ekrandan kotu dusunme annesi daha mınnacık o suan💕
Symsglm Yvsbsra 5. Haftada ses yerine ultrasonda kalp atışını görmüştük. Yanıp sönen minicik bir nokta ☺️
Deletedmom1030 Seda35 Banada öyle demişti. Bugün gittim ultrasonda yine gözükmedi alttan muayene etti 6 haftalık hamilesin dedi😍
pelin_87 Yvsbsra 6. Haftada kalp Atışını gördük, 8. Haftada da dinledik . 4. Haftada anca kese görünür kuzum
Ezgimrt1 Yvsbsra 6. Haftada duymuştum ama her bebek aynı değil canım 6,7 haftada değil de 8 de duyabilirsin mesela erken duymak şart değil erken duyamasan bile korkma biraz daha bekle 🙏🏻
Kbr_001 Yvsbsra ben 5+6 da gittim doktor keseyi goremedi hatta bos gebelik gibi konustu haftaya tekrr gel dedi cok moralim bozulmustu daha sonra baska doktora 7+4 de gttim bebek ve kalp atisini gördük o yuzden stres yapma 7 8 haftalik olana kadar gtme bence