Yvsbsra Kızlar ben yarın doktora keseyi görmeye gidicem 4+3 ün henüz kalp atışını duyabilir miyiz? Kese boş mu dolu mu anlaşılır mı ? Bana fikir verim korkuyorum ya boş kese olursa diye🙁
Alessia Yvsbsra 13 haftada duydum doktorum asla dınletmedı ekrandan gosterdı Ufakken kalp sesı dınlemek ıyı degıl doppler ısı gonderıyor bebege ultrason zararsız ses dalgasıyla calısıyor Iyı olsunda dınlemeyın
flz355 Yvsbsra Ben keseyı 5.haftamda kalp atıslarını 6+1 de duymustum. Bence biraz bekleyın kese ıcın bıle 🙄 Insan goremeyınce stres oluyo sonrasında 🤷🏻♀️
Yvsbsra gulsum1214 flz355 Alessia doktor haftaya gel keseyi görürüz defi görebilir mi bilmiyorum bide internette okuyorum boş gebelik çok fazla olabiliyormuş o yüzden korkuyorum
gulsum1214 6+3 te gittiğimde sadece keseyi görmüştük, 7+6 da gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını gördük. Doktorum da 2 sn ya dinletti ya dinletmedi, 4 hafta kalp için çok erken
Yvsbsra Seda35 geçen hafta gittiğimde haftaya gel sesi bana canım ama bilmiyorum görebilir mi çok heyecanlıyım o yüzden
Deletedmom1030 Seda35 Banada öyle demişti. Bugün gittim ultrasonda yine gözükmedi alttan muayene etti 6 haftalık hamilesin dedi😍
Seda35 Yvsbsra bende yeni geldim hastaneden haftaya gel tekrar bakalm dedi umarim görürüz cok stres oldum
Ectu Yvsbsra Kalp atışı için erken 6. Haftada duymuştum bende. Olumsuz şeyler düşünme Allah’ın izniyle bişey olmaz
Mavilianne Yvsbsra 9. Hafta da duydum. 7 haftalıktı öğrendim kalp atışı var ama küçük olduğu için 2 hafta sonra gelin demişlerdi
Alessia Yvsbsra kese gozukur kalbı atıyorsa dınlemenıze gerek yok ekrandan goruluyor korkmayın yeterlı dınlemeyın en az 13 haftalık olana dek 27 haftamdayım su zamana dek 3 kez duydum oda ıkı sanıye
Zade Yvsbsra Yarın keseyi bile göremeyebilir siniz sakın panik yapmayın :) Biz 6. Hafta da anca keseyi 8. Haftada kalp sesini duymuştuk . Bu kadar geç duymamız sebebi de ben vajinal muayene istemedim sürekli batın bakıldı bana ..:)
Zade Yvsbsra Öyle maalesef stres sanırım daha ilk çift çizgiyi görünce yükleniyor bizlere otomatik olarak :)) Ama mümkün olduğunca sakin kalın birkaç haftaya herşey netleşecektir . İnşallah sağlıklı sorunsuz bir gebelik süreciniz olsun 🧿☺️
Alessia Yvsbsra oluyor canım ıcını ferah tut 7 haftalıkken gosterdı ekrandan kotu dusunme annesi daha mınnacık o suan💕