SusamNur Alieva ben üst kisimlari makineyle alttaki ince derili olan kısmı eldivenle alıyorum 2 haftada bir alıyorum ki doğum birden olursa kirli olmayim
Rabia2019 Alieva ben hep ağda yapıyordum kendim ama artık 33 haftalık oldum göremiyorum ve ayakta çok kalamıyorum o yüzden jilet aldım dün ama beceremedim 🤦🏼♀️ Yine ağda ve makineyle yaptım
Konul_Nilay Alieva esas orandı temiz tut.işin gucun qurtarıb.men bığımı aınımı ağda edirem vso.aradada hekime ayağımı dizecen🤣🤣
Gulmira Alieva aaa hamileysen tabi olmaz kuzım kafana takma bence moralini bozma hamileliğide etkiliyor
Selinish_ Canım ben evde lazer epilasyon yapıyorum . İlk 3 ay yasaktı ama şimdi değil . Doktorum bir sakınca görmedi .
SusamNur Alieva beyaz doktor eldivenleri varya onunla alıyorum açıyor ama makine kadar değil bir de geç çıkartıyor
Bdjd Alieva mende senin gunundeyem ele kremle eliyorem seheri cixir epiliyatrla eliyirem iki gune yene cixir bezmisem day hamileliye gore vapse cox tez cixir mene ele gelir kremle en az 2 hefte basim dinc olurdu