Alieva Kizlaaaar😭 tuyleriniz icin ne yapiyorsunuz ? Deliricem artik lazere gidemiyorum ( agda yaptirdim cok kotuuu cok cabuk yeniden tuylendim😭😭 cok kotuyum 😭 temizligime cok bagliyim ne yapsam bilemiyorum. Kendimi cok kotu bakimsiz cirkin hissediyorum😞 bu arada ben azeriyim turkcemde hata oldugunda kusura bakmayin..
[silindi] Alieva canım aynı dert bende de var 🤦🏻♀️ Epilatör aldım şimdi . Çıkar çıkmaz alıyorum . Ağdayla hem zor hemde küçükleri almıyor . İndirimden uygun fiyatlı bulabilirsin .
Gulmira Alieva canim lezer yaptirsana bi kaç seans kurtulursun benimde tuylerim çok kalçalarima kadar hemde meme ucu arasi falan yani bende şansizim tuy konusunda ağda yapiyorum ben cnm
Mervednr Alieva bende lazere gitmiştim hamilelikte az da olsa çıktı canım. 2-2,5 ayda bir ağdaya gidiyorum. Henüz çoğalmadı ben takıntılı olduğum için gidiyorum. Ağda yaptırabilirsin
Nurenes Hayır canım sen çok Hassass olduğun için kıllı olduğnu zannediyorsun dur eşin çok takmıyosa rahatsa hiç rahatsız olmana gerek yok Ağdadan başka çarem yok ağda da hemen çıkarmıyor ki tüyleri baya uzun gidiyor
[silindi] Ayse08emre ama az az çıkıyor hemen alıyor çok olsa zor olurdu herhalde . Yazın ağda yapmak çok zor . Kız lazer daha çok acıyordu 😅🤦🏻♀️
Ayse08emre [silindi] ben bi kaç kere lazere dayanabildim sonra bıraktım benim hepsinde canım çok yanıyor ağda bi nebze diğerlerine göre daha iyi😀
Kerime47 Fazla cıkmadgnda acımıyor bende kullanamıyrdum epılator ama suan basladım heran doguma hazır olayım dıye
[silindi] Ayse08emre ya acı eşiği farklıdır tabi ama ben çözümü epilatör de buldum . Ağda da cildim bile yenileniyor ama uzatmak lazım . Yazın hiç olmuyor ya 🥴 jilet çok kötü yapar diye korkutuyor .
[silindi] Ayse08emre bi kere yapmak zorunda kaldım . Doktora giderken ne olur ne olmaz diye . Sonra uzamasını bekledim mecburen . Ağda yaptım ama çok acıdı . Gebelikten midir bilmiyorum . Genital çabuk çıkıyor . 🥴 en çok da o rahatsız ediyor zaten
Deletedmom0042 Lazere gittim 3 Seans hamile kalinca birakmak zorunda kaldim 3 Seans kalmisken 😭 butun vucut gidiyordum birde. Bacaklarda ve kollarda cok azalma oldugunu hissettim. Diger taraflararada yarayacakti. Simdi Allah ne verdiyse kullaniyorum ilk 3 seansta bosa gitti 😭🤧🤧🤧🤧🤧
Gulmira Alieva aaa hamileysen tabi olmaz kuzım kafana takma bence moralini bozma hamileliğide etkiliyor