[silindi] Selinarslann bayıldımmmm 💙🧿 yapanın da ellerine sağlık . Çok iyi olmuş . Tospik döne döne uyur orda artık 😀💙
2013__ilkay Selinarslann güle güle kullanın çok güzel baya uyguna yaptırmışsınız ayrıca nerde bu mobilyacı sadece yatağın yerini değiştirin bence gün ışığı engellenmesin
2013__ilkay Selinarslann gerçekten uygun sadece yatağa 5-6 bin istiyorlar güle güle sağlıkla kullanın
Gamzelianne1453 Selinarslann cok guzel ama cam onunde cekmeceli dolap olsa daha kullanisli olmaz miydi goze hitap ederdi oda basik olmus boyle birbirinden bagimsiz duruyor esyalar yerlestirme sekliyle alakali bnm fikrim cnm gule gule kullanin 😊
Selinarslann Gamzelianne1453 sağol canım değiştirdik yerlerini ama en uygunu böyle oldu oda da yer kalmadı diğer türlü ☺️
Eserey Kızlar bebek odası duvarınız için de tabsiye vereyim.ben bunu yaptırmıştım herkes cok beğendi 👍duvar kağıdından daha güzel duruyor ve daha kullanışlı https://www.instagram.com/p/BVPX6UBFMvf/?igshid=9trfkmv82aq5
Prensesgeliyor Selinarslann valla canm ben bı basiklik goremedm odada gayet güzel olmuş çok güzel güzel ve sağlıklı günlerde kullanin inşallah ha bide fon perdede çok yakisir.saglkla gelsin
H1z2a3 Selinarslann çok güzel yaaa rabbim sağlıkla içinde büyümeyi nasip etsin inşallah gerçekten bayıldım Harika birşey
Elfsrkn Selinarslann hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel görünüyor sağlıklı huzurlu günlerde kullanın İnşaAllah 🙏🏻🙏🏻