Nur1 Gnlrst 70 tl kadardı eşimin işinden dolayı %20 indirimle 50 60 tl civarına geldi acaba tahlil falan mı yaptırdınız
Gnlrst Nur1 yok ayşegül hanıma gıttık muayene sadece 100 verdık cinsiyetını ögrendık o kadar eşiniz memur oldugu için mi indirimli oldu sizin
Nur1 Gnlrst hastaneyle anlaşması olduğu için indirim oluyo canım ayşegül hocayı çoğu kişi önermiyor kimse memnun değil diye biliyorum hilal bayrama gidiyorum 100 tl değil muayene ücreti doktorların muayene ücretleri farklı o zaman
SibelC uleGngrd canım eşin neden Cihan hastanesini tercih etmiyor ? Ben oraya gidiyorum da bi bildiğiniz varsa bana da söylerseniz cok sevinirim 😊
MGK SibelC ben 8 ay öncr cihanda doğum yaptım hastahanenin sahibi olan ertan bey yaptı sezaryanımı sezaryandan yana bi sorunum yok fakat hastahenedeki hemşire ilgisizliği çok büyük sorun benim erken doğum oldu kızım orda küvezde 44 gün kaldı hemşireleri geçeekten ilgisiz ve anlayışsızdı kızıma kan aradığımızda uygun dönör bulunca hemşiresni aradığımızda bize erkek arkadşının numarsını verdiğini öğrendik oda bizi engelledi kimselere ulaşamadık ya varya anlatsam bitmez cihanın sorumsuzlugunu ve sonundada 44. Gün aradılar kızınız öldü dediler ölüm haberini bile hastahaneye çağırıp değil tekefondn verdiler evden hastaheneye ne halde gittiğimizi siz düşünün ve doğuma 2bin lira verdik sonra sgk dan öğrendikki fazla para almışlar gidip 400 liramzı geri aldık şikayet etmeyin diyede yalvardılar ben tavsiye etmiyorum cihanı ama karar sizin
uleGngrd SibelC eşimle detaylı konuştum şimdi steril açısından Cihan hastenesinin de iyi olduğunu ama sürekli elaman değişikliği olduğu için ora daki personele çok hakim olmadığı için tercih etmediğini söyledi.. kendisi herhalukarda benim ameliyatıma girer zaten ama personel de bildiği insanlar olsun istediği için Aile Konak ya da Konak Hastahanesini tercih ediyor.
Gnlrst Bilmiyorum çogu kişi konak hastanesı demiş eşime o yuzden daha ıyıymış kocaeli tıp merkezınede gıttım fazla ilgilenmediler dırek devlete yonlerdırdı ama ben özelde doğum yapmak istıyordum
shdemir Gnlrst Ben cihan hastanesine gidiyorum Mehmet Müezzinogluna hastaneden de doktorumdan da cok memnunum. Dogum fiyatını 2 hafta önce sormustum 2150 tl oda süslemesi ve fotograf cekimi icinde. Normalde aynı fiyat sezeryanda. Muayene ücretide bende esimden kaynaklı sendika indirimiyle 65 tl ödüyorum ama normali 82 tl.
Hifaa Gnlrst kocaeli tıp hilal bayram’a gidiyorum çok memnunum doktorumdan da hastaneden de. Önceki gebeliğimde konak hast. Gülçin hanma gidiyordum konak hastanesinin yoğunluğu bi süre sonra yoruyo insanı ama gülçin hanmda çok ilgiliydi
Gnlrst MGK zaten ilk doğumum olcak korktum bıraz cıhana kesınlıkle gıtmem gözüm korktu başiniz sağolsun 😢
SibelC MGK başınız sağolsun cok üzüldüm😔 fazla para almışlar derken nasıl fazla para almışlar? Bi de hemşireyi keşke direk hem sağlık bakanlığına hem de hastaneye şikayet etseydiniz yalvarmalarına bakmayıp. Şuan gerçekten cok kötü oldum ne diyeceğimi bilemiyorum.
shdemir Gnlrst Canım ben de aynı yazıyı okudum ama bende cihanda dogurucam. Birinin basına gelen herkesin basına gelicek diye bisey yok benim 3 tane arkadasım cihanda dogum yaptı ve cok memnun. Bende en basta medical parka gittim muayene ucretleride her yere göre yüksek özellerin arasında en iyisi diyolar. Ve ordaki gökhan bey bana kurtaj olmam gerektigini bebegimin buyumiycegini soylemisti ben aldırmadım. suan 27 haftalık hamileyim ve bebegim gayet saglıklı. Ama aynı doktora gidip cok memnun olan arkadasımda var.
MGK Gnlrst canım ben korkutmak için yazmadım küften korma sadece yaşadıklarımı anlattım inşallah sizin için herşey yolunda gider ama cidden orası sırf para tuzagı minacık daha 1 kılo doğan 7 aylık kızımın gözünü morarttılar küvezde bu nasıl oldu dediğimde bana ya annesi işte kendi eliyle yapmıştır dediler o cocugun heryeri hortuma iğneye bağlı nasıl kendisi yapabilir dedim olur annesi olur diyo pişkin pişkin ya bilmiyorum gerçekten hemşireleri sıfır hizmet bana ağrı kesici bile vurmaları için en az on kere çağırıyoduk ama sezaryan amelyat yerimden memnunum
MGK SibelC şikayet edildi kızıma vurulan belli olmayan iğneden ötürü öyeki gün ölmesi oralarda enfeksiyon kapması hepsi için şikayet talep ettik fkat mahkeme otopsi için tekrar kzımın mezarı açılacağını söyleyince vazgeçtik çünkü 1 kiloluk evladımızı oraya koymak öyle zorduki tekrar çıkarmak o minnak bedenine eziyet olucaktı psikolejik olrakda çok kötü durumdaydık ve şikayet etmekten vazgeçtik fazla paraya gelince arkadaşım oda şöyle bizden 2 bin alfılar sezaryana ve biz sonrada fazla para aldıklarını hakkında duyum aldık cihana gidip muhasebeden aytıntılı fatura istedik fatırada 2 bin tl bin 400 lirasını sgknın karşıladığını hastahmeninde 1600 almadı gerektiği yazıyodu ve aa bi yanlışkık olmuş diyip hemen 400 tl mızi geri verdiler yani ayrıntılı fatıra isteyen o hastahanede doğum yaparsanız
Drngrkm Gnlrst medical park funda hanima gidiyorum cok da memnunum. Muayene ucreti 160. Dogum da normal dogum 3000 sezaryan 3250. Oda suslemesi, lohusa serbeti, 10tane de fotograf cektirebiliyorsunuz doguma eşinizi de aliyorlar.
SuSerkan Hilal bayram Kocaeli tıp merkezi gidenler memnun . Sadece kilo konusunda biraz hassas olduğu söyleniyor bi araştırın derim
uleGngrd Gnlrst üniversite hastanesi dahil hiç bir devlet hastanesini özellikle ameliyat konusunda tavsiye edemem şahsen o yüzden o konuda yardımcı olamam arkadaşım 😔
Gnlrst uleGngrd istanbulda olsam bussuru varda doktor ablamların doktorları onlara gıderrdım ama izmitte olunca hiçbir hastane hakkında bilgim yok ve izmittekı sistem çok garıp özele gıttım devlete yolladı ilgilenmedı devlete gıttım sacma sapan bı doktora denk geldım konuştu ıkı dakka şöyle böyle desı anlattı hızlıca yuzume bıle bakmadı sonra bebegın kalbıme baktırcaktım doktor saçma sapan konuştu korkuttu tekrar özele yolladı bu yüzden sabıt bı doktorum olmadı anlaşmalı galiba bunlar hep anlamadım hiçbirşey istanbulda hiç böyle değil