Gnlrst Gölcükteki Özel Aile Konak hastanesinde ben Numan Ulay’a gidiyorum eşi de kadın doğumcu ve hemen yan polikliniğinde, adı Funda Ulay.. İstersen ona da gidebilirsin, çok hoş ve ilgilidir.. benim eşim işinden dolayı ikisiylede çok samimi ama biz ilk gittiğimizde Funda hanımın hastası vardı diye Numan beye girdik öyle de kaldı 😊 fiyat bilgilerini başka bir arkadaş paylaşmış zaten o yüzden yazmama gerek yok..ama hastane tercihi konusunda kesinlikle Aile Konak ya da İzmit merkezdeki Konak hastanesini öneririm, benim eşim de sağlıkçı olduğu için ameliyathane koşullarına ve sterile çok önem veriyor o yüzden bu ikisinden başkasını düşünme derim.. Cihan hastanesinin ameliyathanesi de iyi fena değil ben 3 sene önce cihanda göğüs küçültme ameliyatı olmuştum ama eşimden dolayı herkes tanıdık olarak yaklaştığı için ilgi alaka ve bakım süperdi ama eşim şimdi ki Doğum için orayı tercih etmiyorsa bir bildiği vardır 😉 yine merak ettiğin ya da yardım istediğin bir konu olursa istediğin zaman yazabilirsin.