EkimAnnesi1 Hanımlar 26+2 haftalık hamileyim 2 gündür oğlumun hareketlerini çok hissedemiyorum bu durum normal mi yoksa korkmalımıyım ?
Mr1517 EkimAnnesi1 28+5 ‘ iz kızım dün maşallahı vardı bugün felaket durgun bende bugün 2. Kez post açtım bu konuyla alakalı uyuyor ediyor yoruluyor duş al uzan rahatsız edici pozisyonlarda yat vs dediler az evel ağladım hatta dayanamadım üzüldüm cidden bakalım 🤔🙏🏻
GamzeCan EkimAnnesi1 28 e kdar düzenli hareket beklememelisin canım. Ama yinede hiç hareket etmiyorsa doktora görünmende fayda var
Ozge3747 EkimAnnesi1 Ben de 26+4 üm. Benim de bazen çok hareketli bazen çok durgun. Hareket etmediğinde acayip moralim bozuluyor bütün günüm mutsuz geçiyor ama yavaş yavaş alıştım gibi bu düzensizliklere
EkimAnnesi1 GamzeCan aslında hareket ediyordu ama iki gündür ya ben hissedemiyorum yada hareket etmiyor bilemedim açıkcası
Ozge3747 GamzeCan Bu çikolataya tepki verme herkeste olmuyor. Benim bebeğim tatlı şeylere hiç tepki vermiyor mesela 🤷♀️
GamzeCan EkimAnnesi1 hissedemiyo olabilirsin canım ultrasonda hoplayıp zıplıyordu ama ben hic hissetmiyodm içini ferah tut yinede bi çikolata ye bakalım🤗
EkimAnnesi1 Ozge3747 ister istemez korku oldu içime canım benimde ilk gebelik olunca tereddüt ediyoruö
Ozge3747 GamzeCan Normalde tatlı yiyecekler kan akışını hızlandırdığı için öyle söyleniyor canım ama her bebekte olmuyor bu istisna demekki benimki de ☺️
Deletedmom3342 EkimAnnesi1 Az önce bir yazıda okudum , anne çok hareketliyse bebek çok hareket egmez uykuya geçermiş , en çok aksam 9 ile gece 1 arasında hareket edermiş. Yani dinlenme evresinde. Süt veya başka bir içecek içip uzanın 1 saat içinde hareket eder yazıyordu.. bir deneyin.
[silindi] Deletedmom3342 evet bende şu şekilde duymuştum gündüz fazla hareket etmeyen bebekler gece o saatlerde hareket ediyormuş 🤗
Ozge3747 EkimAnnesi1 Öyle oluyor canım ee benim de ilk gebelik, bir de tüp bebek, beni düşün bir de... 🙈en ufak bir şeyde panik oluyorum ama olumlu düşünmek lazım ☺️
Deletedmom3342 [silindi] aynı şuan bendeki gibi 😂 Gündüz sessiz, gece kıpır kıpır. Birde normalde salladıgımızda uyur ya bebekler, anne karnına sallanınca da uyuyorlsr. Mesrla biz yürüyüşteyken uyurlar, iş yaparken uyurlarr.
[silindi] EkimAnnesi1 Canım 28’e kadar düzensiz oluyor diye biliyorum içini ferah tut Allah’ın izni ile bir şey olmaz.
Ozlemkdmrcl Ozge3747 benimde aynı durum, insan çok daha üzerine düşüyor ama 28 den önce oluyor az hissetmek hatta hissetmemek 😊