R_Arslan Gizem1118 benim evimde klozet yok mecburi alaturka kullaniyorum artik cok zorlansam da squat hareketine cok yakin egilip kalktigimiz icin normal doguma cok etkisi oldugu soyleniyor🤗 insaAllah oyledir cunku saat basi wcdeyim😂😂😂
guler27smsk_ Gizem1118 klozet kullanıyordum cnm bence klozet o karinla alaturka ya oturamıyor insan karnındaki bebek iki büklüm oluyor
Hayat16 ya neye istiyorsan ,evinde ne varsa ona yap. Bizim evde alaturka yok,ne yapalim 😁Allah Allah ne sacma
Tazeanne0134 Gizem1118 kuzu 7.aydan sonra istesende alaturka tuvaleti kullanamazsın bebişten kaynaklı o yüzden klozet daha iyi
Bellabells Gizem1118 18. Haftalardan beri klozet kullanıyorum canım. Evimde sadece ben klozet kullanıyorum.son derece temiz.ama dışarda alaturka tuvalet kullanıyorum temizlikten dolayı. Tabi çok zorlanıyorum. Karnım zorluyor.30 haftalığım bu arada.
Sevilaysevo Gizem1118 33 haftalığım alaturka tuvalete giriyorum arada çok zorda kalırsam klozete giriyorum 😁😂
meva_ Gizem1118 çalışırken mecbur 32 ye kadar alaturka kullandım aslında daha saglıklıymıs ama malesef olmuyor zorlanıyor insan klozet daha iyi bazen o bile işkence 😀😀
AygyulSina Gizem1118 klozet tabiki oturmadan ince dezenfekte sprey sıkarsın ve 30sn bekleyip silersin sonrada rahatlimla isini haledersin
1_serceannesi AygyulSina o sıkışıkla onunla mi uğraşacak insan. Bizim eski evde yoktu doghuma kadar kullandım alaturkayi hic bir zorluk yasamdijm. Gayet eğilip kalkabiliyordum.
AygyulSina 1_serceannesi o sıkışıklıkla onla mi ugrasicak dedigin sey bakterileri öldürüyor ayrica sen zorluk yasamadin diye kimse yasamicak anlamina gelmiyor
Arifeyenianene Gizem1118 tabiki alaturka sağlık açısından faydalı normal doğum için kolaylık sağlıyor ayrıca hijyenik ama ne yazikki evimde klozet var :(