Cansu0619 Merhaba bayanlar benim gibi olan varmı ben her muayeneye gittiğimde haftama göre 2 hafta önde gidiyor şu son 1 buçuk aydır bu böyle benim gibi olup doğuran varmı anormal bi durum mu acaba iyice endişelenmeye başladım 🤔😕😔
DefneninMilasi Cansu0619 benimde 2 hafta onde hep biz gerileme bekliyorduk ama hep iki hafta önde. Doktorlar 2 haftaya kadar nirmal diyorlar canim onde olmasını. Kilo ve boy onde gidiyor sadece kiloca bebegin onde olmasi haftasina gore daha saglikli bir bebek oldugunu ya da organ grlisiminde onde oldugunuz göstermezmiş haberin olsun.
cennet22 Cansu0619 dun randevum vardi bnmkide iki hafta onden gidiyomus bnde merak ediyorum nası olcak 🙏
Cansu0619 DefneninMilasi teşekkürler canım her gittiğimde böyle olunca bide ikili üçlü test nasıldı diye soruyorlar bende acaba onunla ilgilimi acaba diye korkmaya başladım sonuçlarım temiz di ikili üçlü
Osgem2019 Cansu0619 canım benimde ilk defa bu hafta 1 hafta önde çıktı ama doktor ve cihaz farklıydı belki de ondan ultrason resmim bile değişik geldi tekrar yaşadığım yere dönünce doktoruma gidicem ama bu doktorda sorun olmaz zaten dedi 1 hafta ya erken döllenmedir dedi
Cansu0619 2lokummannesiii 33+1 canım şu an şekerde tokluk yüksekti 50 lik yüklemede açlık yüklemeden önce düşük 100 yüklemeden sonra normal çıktı ama biraz sınırdaydı
2lokummannesiii Cansu0619 o zaman diyet yapmanı öneriyorum canım şekerin yükseliyor olabilir. Bende de gebelik şekeri var. Bir hafta öndeydi diyetle düzene girdi.
Osgem2019 Badevehande ya ama ilerde de olması aslında iyi değil ya o yüzden korkuyoruz en iyisi normal haftasında gelişmesi
2lokummannesiii Badevehande benimki 37+3 teyim 2800 gr😂 doktor normal dedi aklıma takıldı başka doktora da sordum normal dedi. Boya gidiyormuş anlamadım.
Badevehande Osgem2019 o zaman beslenme tarzın nasıl canım şekerli şeyler de bu şekilde önden gitmesini sağlıyor çünkü
Osgem2019 Badevehande hiç yemem şekerli ama zaten doktor sorun yok dedi 1 haftadan erken döllenmedir dedi bir de cihaz farklı geldi bana belki kendi doktorumda yine aynı çıkar yani haftasında
2lokummannesiii Badevehande eşim 1.94 😂 kiloya değil de yediklerin boya gidiyor diyor. Zaten gebelik şekerinden az yiyorum 😂