K-b-b-t Msbem kesın mıymıs bende yarın gıdıcem kontrolum var sorucam valla son zamanlarım benımde sızın ne zaman dogum nasıpse yakınmı
Msbem K-b-b-t beyhekime geçicekmiş diye duydum ben ama sen yarın net bir şekilde sorarmısın? Bana da haber verirsen sevinirim.kesin birşey söyleşin ki bende ona göre hareket ederim .Benim doğumum Eylül ilk haftası nasipse yarın senden haber bekliyorum ☺️
K-b-b-t Msbem kusura bakma yın anca fırsat bulabıldım evet gıttım kesın mıs beyhekıme gecıcekmıs bana ayın 19 una gun verdı ama beyhekıme badlama tarıhını soylemedı daha bıralardayım dedı
Msbem K-b-b-t ayın 19 unda babam gün vericek nasipse ☺️ Birde kaç haftalık oluyorsun tam olarak Doğum yaptığında
K-b-b-t Msbem sız bılırsınız ama doktorunuzu degıstırmenıze gerek yokkı hangı hastaneye gıdıyosa sızde ona gore oraya gecıs yaparsınız ben sahsen hastane ıcın degıl sedat bey için gıtmıstım oraya
Akfth Hastaneyi bilemem ama beyhekim hastanesi sevilay bozkurt tek gecerim Harika bir doktor 3. Ye yine ona gidiyorum ve tum arkadaslarim da ona gitti hepimiz cok memnunuz
Msbem K-b-b-t bende Sedat bey için gidiyorum ama böyle belirsizlik son anda değişiklik beni fazlasıyla geriyor aöa değiştirmeyeceğim doktoru sanırım
Msbem Akfth sezeryan yanlısı doktor değil normal Doğum için ısrar eden ben çok relaks bir doktor o yüzden bana göre değil tabiki herkesin anlaşması farklı çöl tercih eden var sevilay hanımı
Akfth Ftmhnne arkqdasim onda dogum yapti normal olabilecekken kadini sezeryana almis memnun kalmamis nacizane fikrim