Duchess melekaltnds günde bir adet yazıyor ama aç tok mide durumuna göre dedi doktor ben daha başlayamadım folik asitin bitmesini bekliyorum 🤗 siz aç karna mı içiyorsunuz peki
Dilos10 Duchess yaptırdım diğer hafta öğrenicem sonucunu ama ense kalınlığı çok güzel felan dedi kan sonucu nasıl bilmiyorum umarım iyidir 🙏🏼
soylutugba Ebe olan kuzenim ne aç ne tok dedi, biraz ağır bir ilaçmış akşam alıyım dedim yatmadan önce. Akşam yemeğinden bir saat sonra alabilirsin dedi. Ben de öyle başlayacağım bugün. Ayrıca folik asitle de alınabiliyormuş :)
gezentianne Turna20 Yani ikili test fiyatları özelde 200-500 tl Nifty test denilen harmony test yurtdışına gönderilen doğruluğu yüzde 99 olan test bize isterseniz 2800 tl ye yaptırıtoruz dedi ama gerek duymadık
Duchess Dilos10 bende diğer hafta öğrenicem Sağlıklı sıhhatli kucağımıza Almak nasip olsun inşallah🙏🙏
Dilos10 Duchess inşş canım ama ikili testte herkese okuduğum kadarıyla hep yüksek çıkıyomuş doğuncabi sıkıntısı olmuyo bebeklerin
Belgin_62 2kezanne yok erken dedi o yüzden acaba kanda belli oluyor mu diye merak ettim.Benim için farketmiyor cinsiyet takılmıyorum ama insan azıcıkta olsa merak ediyor😉
Mervoop Sevgi_marvel01 kozlar bende 10 hafta 5 günlüğüm miğdem hep şiş yokluk hissi oluyor kuş kadar yiyorum onuda çıkarıyorum kilo vermişim sizdede böyle durum yaşayan varmı ne yapıyorsunuz
Sevgi_marvel01 Mervoop evet yemek yemek zor oluyor salça baharat ve sıvı yağdan uzak durdukça yiyebiliyorum kusmamak için kendimi zor tutuyorum ve yeşil limon,yeşil elma birde salatalık iyi geliyor 🙏🏻