Tlysfk Nadide55 ay ne çabuk öğrenmişsiniz cinsiyetini? Geçen sordum da doktora 14.hafta da anca dedi🙄🙄😬 Salı günü randevum var 12. Haftaya girmiş olcam ama belli olmaz gibime geliyor🥴
Kayraruzgar Tlysfk aslında kemik yapısından bile anlıyorlar anma genelde 14 16 arası olana kadar göstersede söylemiyolar. Sanırım sağlık personeli olmanın faydası benimki 😍
Zerrinn 12+2 Şubat doğumlu olacak ınslah bakalım ikili taramayı 3 gün önce yaptırdık sonuçlar çıkmış bile. O arada cinsiyet tahmini yaptı doktorunuz kesin olmamakla beraber kız dedi ama hayırlısı bakalım👶 heycanlı işler 🤗
Btln 🙋🏻♀️ Herkese selamm, 12+4 üz biz de 10 subat gösterdi tahmini. İnş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Bulantılar nasıl benim ara ara devam ediyor. Demir ilacı kullanan var mı ? Folik asit ve demir ilacı dısında baska vitamine baslamıs olan var mıı
Glc1503 Btln decavit ve demir ilacına başladık bizde. Doğuma kadar kullanacağım doktorum öyle söyledi.
Glc1503 Btln bulantılarım azaldı çok şükür. Hergün en az 2 kere kusuyordum o bitti en azından. Birde bende geniz akıntısı ve tükürük oluştu onlarda kusturuyordu beni sürekli. Biraz biraz azalma oluyor onlarda da. İnşallah biran önce bu süreç geçer gider çok zor geçiyor
Duchess Btln benimde 12+6 canım aramızda az var folik asit kutu bitince decavit ve ferrum verdi doktorumuz folik asit bitince ona başlıcam artık 😊
Duchess Dilos10 12+6 olduk bizde üç gün önce gittim %80 erkek dedi doktorumuz 🤗 sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil♥️
Dilos10 Duchess biz 22sinde öğrenicez Allah nasip ederse cinsiyet partisi felan derken 25i bulur yine 😭
_garp42 Mervexx 😅😅😅bende aynı şeyi duusnuuorum sürekli acaba hamile değilmiyim diyorum daha sonra ama adet görmedim hala diyorum 😁
gezentianne Turna20 Yani ikili test fiyatları özelde 200-500 tl Nifty test denilen harmony test yurtdışına gönderilen doğruluğu yüzde 99 olan test bize isterseniz 2800 tl ye yaptırıtoruz dedi ama gerek duymadık