3melekannesi Keremeral geç döllenme olabilir canım benimde takvim programında 5 ağustosu gösterdi ama 7 sine kdr değerlendirdim ben bekleyelim 🤦♀️hem bak 2melek_1prens 18 gün sonra öğrenmiş hep negatif çıkmış onunda
Keremeral 3melekannesi 4 ağustos sonrası şüpheli ilişki olmadı bende tatlım o yüzden hiç beklemiyorum ama Allah büyüktür Ol derse olur bekliyorum sabırla🙏🏻
Serpil02 Deletedmom00313 hamılesın sen cnmm cunku ovulasyonun gıt gıde koyulans t çizgisi bu kadar uzun surmez yumurtlaman
Serpil02 Kızlar bede bugun bebetıme marka test yaptım anında ıdrar damlatır damlatmaz cıft cızgı cıktı ama ıc dk ıcınde kayboldu esımı aradım heyecandan hamıleyım dıye dusunun neden böyle oldukı basına gelen varmı
Serpil02 Deletedmom00313 hamılesındır idrar testı yap bide istersen benımde ilk gebelıgımde ıdrarda var cıktı kanda yok cıktı sonra ıdrar testı yapmaya devam ettım gıtgıde koyu oluyordu uc gun sonra kan testını tekrarladım ve kan sonucumda pozıtıf cıktı
Aysesiz NurEto hemşehrim ne zamandır giremiyorum post coşmuş 9 Ağustos da olmam gereken adeti hala olamadım ben sende ne var ne yok
NurEto Aysesiz oldum kuzum bende erken oldum bu ay doktora gittim böbrek üstü bezlerim yükselmiş iyice diyetisyene randevu aldım kilo da alıyorum
Deletedmom00313 https://i.hizliresim.com/BOaOGM.jpg Kızlar altı gündür yumurtluyorum 7.8.9 da da yumurtladım 10 da çatladı şimdi 15 inden beri yine yumurtluyorum 9. Yumurtlamam bu ay🤦🏻♀️
ozg96 Deletedmom00313 hamilelik olabilir bir kişi regl yaklaştıkçada çift çizgi olur demişti bugunki baya koyu bnce reglinzde yaklaştıysa test yapın idrardan
Blackkcat Deletedmom00313 canım evet bugünde yumurtlama çıkmış,gerçekten hiç duymadım böyle inşallah hamilesindir ama