Blackkcat Keremeral sabah ki idrar daha doğru olur hayırlı sonuç inşallah🤲🏻Yoksa üzülme kuzum hayırlısı diyedir😚
3melekannesi 2melek_1prens maşallah🤭 ya sizde ağrı oluyormuydu hiç bende regl e 1 hafta ve 3 gün kala olmuştu olcam sandım daha tıkda yok ağrıda yok 3 gün geçti belirti varmıydı hiç🤔
2melek_1prens 3melekannesi hicc yoktu belirtim tek belirtim adet gecikmesiydi onu da ebeye söyledim bu ay herkeste gecikme oldu dedi 10 günün geçsin kan ver dedi araya bayram girince gidemedim 18 gün sonra gittim 2 aylık olmuş bile 3 testte de çıkmadı şu an bile hiç Bi belirti yok 😄
2melek_1prens 3melekannesi sadece canım çokokrem istiyordu o yüzden biraz daha supelendim başka hiç bisi olmadi
3melekannesi Keremeral geç döllenme olabilir canım benimde takvim programında 5 ağustosu gösterdi ama 7 sine kdr değerlendirdim ben bekleyelim 🤦♀️hem bak 2melek_1prens 18 gün sonra öğrenmiş hep negatif çıkmış onunda
3melekannesi 2melek_1prens bende bu ara duygusallaştım herşeye hemen ağlıyorum gözyaşım akmaya hazır bekliyo şuan😂
3melekannesi Busimss 2melek_1prens birde 3 ay önce korunmayı bıraktık düzenim bozuldu her ay 5 er gün erkenden olurdum şimdi gecikince şüphelendim
Nurgulo Kızlar ben 2 aydın adet günüme yakın kahve rengi leke ve pembe leke geliyor sonra adet oluyorum bi doktora gitsem mi sizce
Blackkcat Nurgulo canım çevremde reglisinden önce lekelenme gören çok var ama sen 2aydır görüyormuşsun bence bi kontrol amaçlı git derim
Keremeral Blackkcat anlamadım bişey 5 ağustosta yumurtlama oldu gebelik olsa çıkması lazım olmasa regl olmam lazım 14 günü geçiyor 4 ağustosta kopkoyu çıktı ovülasyon 5 ağustos silik en son ilişkide 4 ağustos valla çok garip stresten ölücez artık