Blackkcat DiplomaliEvHanimi ersağ Esila,çok hafif tatlı bir koku,diğerlerini kullanamıyorum tıkıyor beni bu dokunmadı
Blackkcat _elsm_ teşekkürlercanım,yumurtlama takip ettim bu markayla gayet başarılı sonuç aldım,11 gün var regliye bekliyorum😊
_elsm_ Blackkcat inşallah güzel haberler alırsın canım Blackkcat inşallah güzel haberler alırsın canım 🙏😍😍
DiplomaliEvHanimi Gunaydin safak sayan meleklerim 🙏🏻🥰 Elimle alnima boynuma koyuyorum yaniyo resmen yumurtlamam yakin ondan mi acaba ? 22.gun bugun
Blackkcat DiplomaliEvHanimi günaydın canım,yumurtlama döneminde vücud ısısı 1-2 derece artar,bugünü ve önümüzdeki 2günü değerlendir kesin
Sunay10_ DiplomaliEvHanimi yumurtlama günün yaklaşmış ondan sıcak olur vücut ısın değerlendir mutlaka hayırlı güzel haberler bekliyoruz
Sunay10_ mrs ah fark ettim ve acayıp korktum bildiğin portakal rengi her yer meğer ilaçtan dolayımış yok bir kaç gün içip bırakıyorum ben uzun süre hap içmem hiç sevmiyorum
DiplomaliEvHanimi Blackkcat 2test kaldi 3.yu gecikirsem yapacam. Pazartesi gidiyoruz memlekete esimde 24cu yarin gelio cumartesi Pazar degerlendirmek sart🙈😂
Blackkcat DiplomaliEvHanimi kesinlikle kuzum haftasonunes geçmek yok🙈inşallah canım,dediğim gibi tatilin tadını çıkar kafan rahat olsun elinden geleni yapıyorsun🥰
Keremeral NurEto tatlım senin nedir son durumlar ben bu sabah yaptım negatif daha 3 gün var başım dünden beri çok ağrıyor
NurEto Keremeral kuzum 5 gün var benimde yapmayı düşünmüyorum bat günüme kadar çünkü önceden erkenden yapıyordum bat günüm de geliyordu hemen bu sefer bekliycem bakalım ne olacak sonuç 😂 ama 2 gündür çok halsizim batma lar var kasıklara ve dün değil önceki gün Bi lekelenmem oldu normalde bu aralar kabız olmam gerekirken tam tersiyim 🙈😂