Blackkcat Deletedmom00313 ay ben şok canım,o zaman ki ki yumurtlamandan bu daha koyu acaba şimdi de mi yumurtluyosun ki🤨neden olmasın,yarın sıvısız dene
Deletedmom00313 Blackkcat ovülasyonumu takip eden kişiye yazdım durumu anlattım sıvıya dikkat etmedim saate dikkat etmesim bukadar koyu çıkması normalmi öylesine yapılmış testin dedim. Hayır dedi yumurtlama var ikinciye değerlendir yarın tam saatınde sıvı alımına dikkat ederek yap riske atma ikiz ihtimali var dedi 🤦🏻♀️🙏🏻
Blackkcat Ya o ilk yaptığında acaba tam çatlama olmadı mınçünkü t o kadar koyu deil,bugün yaptığın aşırı koyu çok net
Deletedmom00313 Blackkcat valla bilmiyorum canım bende anlamadım ama ozaman attığım testlerimde yumurtlama var diye başladık direk üç gün sürdi üçü aynı çıktı 4. Gün aynı dakikada daha silikti hala aynı siliklikte duruyor hatta evde. Bugünki daha bi koyu evet
Blackkcat Deletedmom00313 belki ozaman yumurta tam gelişemedi o yüzden çok koyu deil,ama bugün ki aşırı net,ailede ikiz var mı çünkü ayda 2kez yumurtlamak genetik oluyormuş ya
Deletedmom00313 Blackkcat var eşimin teyzesinin, 2 amcasının ikizleri var. Sülalede üç tane ikiz var yani🤦🏻♀️
Blackkcat Deletedmom00313 hadi hayırlısı kuzum,yarın tekrarlarsın bakıveririz yine,bu geceyi değerlendirin inşallah😌
DiplomaliEvHanimi Kizlar konuyla alakasiz ama ben parfumumu degistirmek istiyorim da bircok urun denedim karar veremedim pahali olmicak uygn fiyatli bilgidignz bi parfm varmi agir sevmiyorum. Siz neler killaniyosunuz ?
Deletedmom00313 DiplomaliEvHanimi canım benim kullandığım çok güzel bi parfüm var ama çok pahalı sen uygun istiyorsun 😌 ama istersen çakmasını da alabilirsin. Victoria's secret bombshell 550-600₺ arası değişiyor orjinali. Çakmalarının fiyatını bilmiyorum ama orjinali resmen tenine işliyor on gün yıkanma gitmiyor yani kokusu 1 fıs yetiyor 😘
Blackkcat DiplomaliEvHanimi ersağ Esila,çok hafif tatlı bir koku,diğerlerini kullanamıyorum tıkıyor beni bu dokunmadı
Deletedmom00313 DiplomaliEvHanimi bana baya gidiyor zaten ondan başkada kullanmıyorum kokuya karşı biraz hassasiyetimde var midem hemen bulanıyor tıkanıyorum birtek bu hoşuma gidiyor açıkcası 🙈