Anneolcam Blackkcat ne güzel annenlesin hiç deilse benim annem de Hac ‘da 18 de dönüyor ama ben yine göremiyorum 😔 orda olsam da misafir hiç bitmese
Blackkcat Anneolcam her zamn iyi düşün kuzum inşalah hamişsindir,hamilelik uzun bi süre acaip duygu değişimleri oluyor,bence hamilesin yani inşallah 🤲🏻İçini ferah tut kuzum bizler varız aramızda kilometreler olsada aynı duygulardayız💛
Anneolcam Blackkcat teşekkür ederim iyiki varsınız sizinle konuşnca çok mutlu oluyorum İnşALLAH öyledir İnşALLAH hepimiz hamişizdir amin🤲🏻
Blackkcat Anneolcam Allah kabul etsin canım annenin hac ibadetini,bol dua etsin hepimize☺️Canım üzülme kuzum yeter ki sağlık olsun ama uzak ama yakın gönüller hep bir😌
Blackkcat DiplomaliEvHanimi oh çok güzel canım,iyi gelmiştir,ben çok yoruldum hiç oturamadım bugün,eşim aradı uzan biraz dinlen dedi,haberi yok hiç oturmadım🤦🏻♀️
DiplomaliEvHanimi Anneolcam bende oyle cok arastirdim sonunda takmadigim ay kaldim ama 7haftalikken kalbi durdu 12nisanda kurtaj oldm bnde
Anneolcam DiplomaliEvHanimi Derdim bayram deil yalnızlık çok bunaldım artık stres olmasa bu kadar düşünmesem ne biliym yine de herşeyin Hayırlsı 🤲🏻 Sana iyi eğlenceler canım
DiplomaliEvHanimi Anneolcam eglenebildigimiz kadr saol cnm. inan bnde stres yalnizlik esimle gurbetteyiz asker esim. Ne arkads ne komsu hiiic kimse yok. Kanepenin kosesinde omur tuketiyom 😞
Deletedmom00313 Kızlarr ayın 10 unda yumurtam çatlamıştı 7si ve 9 unu değerlendirmiştim ondan önce. çatladıktan sonra 10-11-12 değerlendirdim ama biraz ara vermek istiyorum artık sizce yeterlimi bukadar değerlendirmem 😶
DiplomaliEvHanimi Deletedmom00313 yeetli bence canim birak rahmin rahatlasin yerlesebildigi kadr yerlessin
Deletedmom00313 Blackkcat valla üst üste olunca insan bıkıyo gibi oluyo🤦🏻♀️ Ama kocamı çok seviyorum o ayrı🙈🙈
Anneolcam Blackkcat Amin canım ediyor annem çok hemde önce ümmeti Muhammet’e sas sonra sana hayırlı evlat nasip etsin die hep dua ediyor 🥰 aynen öyle teknolojiyi doğru kullanınca burda aile gibi oluyoruz 🤲🏻❤️
Anneolcam Blackkcat Allah hayıra yorsun evlat olsun sağlıklı İnşALLAH 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bende 3 gün oldu yedikçe yiyorum canım aşırı yemek yiyorum 😂😂
Anneolcam DiplomaliEvHanimi o gaz çok zor benim de gece çok oluyor yedikçe yiyorum durmadan ağzım hiç durmuyor ya pms ya cidden var bişeyler bakalım bugünü saymazsak Şafak 4 😂😂
Anneolcam DiplomaliEvHanimi o gaz çok zor benim de gece çok oluyor yedikçe yiyorum durmadan ağzım hiç durmuyor ya pms ya cidden var bişeyler bakalım bugünü saymazsak Şafak 4 😂😂