Anneolcam DiplomaliEvHanimi Benimde bulantım çoktu ilkinde ama kusamıyordum sadece kaynıyo derler ya aynen öyleydi ☺️ Nasip bakalım nolcak az kaldı 🤔🥰
Anneolcam Deletedmom00313 üzülecek biirşey bulamıyorum ama canımm git kafan dağılır ne güzel oturduğumuz yerden stres yapınca hiç olmuyo 🥰
Blackkcat Deletedmom00313 merak etme canım sıkıntı olmaz arabayı kim kullanacaksa yavaş gider bişicik olmaz Allahın izniyle,bizde yaylaya falan çıkmayı düşünüyoruz yarın öbürgün ama eşim kullanacak arabayı bende önde yavaş yavaş gideriz
Blackkcat Deletedmom00313 ben Sakaryadayım buranın yaylasında evimiz var,akşamları soba yakıyoruz çok soğuk oluyor cidden ev de tahta,çok güzel ama yollar bozuk biraz
Anneolcam 3melekannesi Neden böyleyiz çok mu abartıyoruz acaba Veren Rabbim alanda o düşünmekten kafayı yemek üzereyim acaba diyorum hep 5 gün kaldı adetime Allahım nasip et diyorum 🤷♀️ Fazla düşünmek çok yoruyor yalnızım bide yurt dışındayım hiç kimsem yok burda yalnızlık hepten bunalttı öyle işte 😢
Busimss Anneolcam ben 9 ay hep kendimi böyle düşünürken ve araştırmalar yaparken buluyordum ama olmadı işte. Yeter artık deyip bıraktığım ay hamile kaldım mart ayında. 12.haftamız da kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım 1 haziranda. Ondan sonra ögrendim ki çok istemek ve beklemek önemli değilmiş. Sabretmeyi öğretti Rabbim bişe gördüğün gibi. Şuanda hiç umurunuzda değil olsa da olur olmasa da kafasındayız eşimle çünkü yorulduk artık 2.kaybımız oldu. Çok düşünüp isteyince olmuyor akışına bırakmalısın eğer bırakamıyorsan da emin ol Allah sana öğrettiriyor. Herşeyin hayırlısı olsun.
Anneolcam Busimss Bizde kaybettik canım 3 aylıktı kalbi durdu birden sonra düşük yaptım çok çektim ama şimdi yeni toparladım ama şükür Rabbim ne demişse o olur asla isyan deil çok şükür namazlı dualı insanlarız herşeyin Hayırlsı 🥰🤲🏻
Busimss Anneolcam kendini kasma düşünme inan olacak. İstediğin zaman birlikte ol yumurtlama bile takip etme az çok vücudunu tanırsın zaten. Benim takvim uygulamalarındaki yüksek görünen yumurtlama gününden 2 gün önce olur genelde akıntı ve kasık agrısından da anlarım zaten. Öyle gör kendini takip et en kötü ama düşünme spora bile git aktivite yap Gül geç hayata olmuyorsa da olmasın elbet bir gün olacak hayırlısı için dua et canım benim. Herşeyin vakti saati var.
DiplomaliEvHanimi Anneolcam bende oyle cok arastirdim sonunda takmadigim ay kaldim ama 7haftalikken kalbi durdu 12nisanda kurtaj oldm bnde
Anneolcam Busimss Öyle yapıyorum ben ovu testi falan almadım hiç. Var gibi hissediyorum ama yurt dışındayım yalnızım spor karışık olunca gidemiyorum yeni geldim pek bi yeri de bilmiyorum çok şükür her halimize nasıl atlatıcam umursamamayı bilmiyorum 🤷♀️
Blackkcat Anneolcam her zamn iyi düşün kuzum inşalah hamişsindir,hamilelik uzun bi süre acaip duygu değişimleri oluyor,bence hamilesin yani inşallah 🤲🏻İçini ferah tut kuzum bizler varız aramızda kilometreler olsada aynı duygulardayız💛