Blackkcat Deletedmom00313 aynen hala uğraşıyorum evim büyük saçmasapan balkonları var🤨belim kötü gerçekten kasıklarımdan bacaklarıma ağrı var sanki regli gibi anlamadım niye böyleyim bu arada ben ersağ kullanıyorum🙃bitkisel,tüm temizlik yapanlara kolay gelsin😇
NurEto Deletedmom00313 valla ben buswfer hiç temizlemedim ilk gün annemlerde oluruz akşama doğru kaynanamlarda 2. Gün gezeriz 3. 4. Gün zaraya gideriz 😂
Deletedmom00313 Blackkcat kız benimde saçma sapan balkonum var tam 20 metre 😂 ve korkulukları cam. Onları silerken önlü arkalı bana fenalık basıyor 🤦🏻♀️ Dün yaptım allahtan temizliğimi şuan oturuyorum kafam rahat🙈
Blackkcat NurEto ben bayramda çalışıyorum gün boyu ayaktayım:(şimdi de çok yoruldum evde,ütüler var yığınla,bir de çocuklar evi çok dağıtıyor temizlik tutmuyor resmen😏
Blackkcat Deletedmom00313 ya aynı benim evin etrafı tüm balkonla çevrili 😂azönce ovu yaptım 12.gün birazdan atarım,sen yaptın mı
Anneolcam 3melekannesi Şafak 8 canım 😅 bi değişiklik var mı sende bel ağrım var benim bide çok koyu akıntı bakalım 🤔 😅😅😅
3melekannesi Anneolcam yok o gece ağrım vardı ya sabahına uyamdım bişeyim yoktu henüz bi değişiklik yok şuan sadece sabah kasıklarıma iğne batıyomuş gibi sızlama oldu o kdr
Anneolcam 3melekannesi Benim de öyle kasık ağrım gece birden bire kustum nie bilmiyorum bide aşırı terliyorum Alakası var mı bilmiyorum ama 🤲🏻 İnşALLAH
NurEto Rzgriklm kuzum allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ama biz hamişlik bekliyoruz 💕