Blackkcat NurEto aynen öyle,her kulun doğacak saati var,biz ne yapsak nafile,tutunacaksa her koşulda oluyor olmayacaksada olmuyor işte🙃hayırlısı inşallah😊
Tugce1803 Ipekemrah Allah kucağınıza almayı nasip etsin ama biz hamile kalmak için uğraşıyoruz bize de dua edin😊
NurEto Kızlarrr bende Bi mide bulantısı var sabahtan beri doğru düzgün hiç bişey yiyemedim ama daha adetime çok var imkansız yani anlamadım üşüttüm mü acep
Keremeral Mucizebekleyen tevekkül tatlım vardır bir hayır öyle düşünün arkadaşım yıllarca öyle çok istedi ki 3. Denemede tüp bebekle ikizleri oldu 6. Yaşlarına girdiklerinde hem anne hem babayı trafik kazasında kaybettik işte bu yüzden hayırlısını dileyim vermiyorsa vardır sebebi rabbim neylerse güzel eyler
Anneolcam 3melekannesi Şafak 8 canım 😅 bi değişiklik var mı sende bel ağrım var benim bide çok koyu akıntı bakalım 🤔 😅😅😅
Blackkcat Benim ablamda 12yıllık evli,aşılama tutmadı4kez tüp tutmadı,5.kez denediler şu an Allaha şükür 9haftalık ikizlere hamile☺️
Blackkcat NurEto benimde hep hayalimdi sülaledede var ikiz hep bi umudumda vardı,Rabbim ablama verdi çok şükür ikiz yeğenlerim olacak inşallah🤲🏻