Anneolcam KdryFth 3 gün Geçti hala test yapmadın Bacım iyimisin 😂😂 Allahım nasip etsin İnşALLAH Rabbim nasip edecek hepimize biliyorum 🥰🤲🏻
3melekannesi Superisi_48 bnde 17 sini bekliyorum 2 gündür kasıklarımda ağrı var sağ tarafta sendede oluyor mu🤔
Anneolcam 3melekannesi bende 18 bekliyorum bende de oluyor ama yine de belki piskolojikmen diyorum 🤷♀️
Anneolcam 3melekannesi Zor hem de ne zor Rabbim nasip etsin de şunun şurasında 9 gün kaldı canım ☺️ Kucağımız boş kalmasın Anneliği tattırsın da bişey olmaz 🥰
3melekannesi Anneolcam inşallah canım 🤲🏻 benim ağrım geçmiyor dün de vardı ama bugün akşamüstü başladı hala geçmedi çok sancım var😭
Anneolcam Kızlar normalde gün de bir defa yemek yiyen ben tutamıyorum kendimi tekrar acıktım şimdide yersem 4. Defa olcak yemek yiyişm saat daha 10 buçuk burda ben uyuyana kadar defalarca yiğcem galiba 😂😂😂
Anneolcam 3melekannesi benim de bel ağrım var canım ya Dua edelim birbirimize her namazda ediyorum Meryem süresini okuyorum Yasin her gün ediyorum Rabbim duysun sesimizi İnşALLAH 🤲🏻
Anneolcam 3melekannesi Çocuğun var mı başka senin 3 melek annesi denilince yazmışsan ben okuyamadım 3 düşük mü yaptın yoksa 😔
3melekannesi Yok canım kızım ve oğlum var Geçen sene de bir oğlumu karnımdayken kaybettim sezaryen olduğumdan bekliyelim dedik ama şimdi 3 aydır iatiyoruz