Reyhann93 Geçen ay yumurtladığımı akıntıdan anlamıştım ve kimyasal gebelik yaşadım bu ay daha akıntı hiç bir şey yok Sadece yine aynı yumurtalığım ağrıyo 5 gün oldu adet biteli geçen ay 2 gün akıntı başlamıştı bu ay hiç bir şey yok ya neden olabilir
DiplomaliEvHanimi Reyhann93 dusunme canimm lutfen bak ben gecen ay ovulason yapip cok taktim bu ay dusunmemeye calisiyom 27sindr bitti benimde ve dha 3kez yakinlastik. İstege gore bebek icin deil
Blackkcat Reyhann93 benimde akıntı olurdu önceden 2aydır olmuyor sadece kasık batmaları oluyor anlıyorum,şimdi yine başladı 4-5 gün sürüyor
Reyhann93 Blackkcat mayısta da akıntı olmadı gebelikte olmadı geçen ay akıntı oldu gebelik oldu ama kimyasal bu ay akıntı yok yine kaşık ağrısı yumurtlama belirtisimi oluyor
KdryFth Reyhann93 inşallah b şıkkı hamileliktir😊hamile kalanlar hep söyler ya kasık ağrısı yasadım diyr
Blackkcat Reyhann93 benim yumurtlama dönemimde ağrıyor,gebe kalıncada ağrıyor,hatta kasık ağrımdan doktora gittim geçen ay tam ovulasyon günlerimdi ondandır dedi
Anneolcam KdryFth 3 gün Geçti hala test yapmadın Bacım iyimisin 😂😂 Allahım nasip etsin İnşALLAH Rabbim nasip edecek hepimize biliyorum 🥰🤲🏻
Reyhann93 KdryFth yeni kimyasal gebelik yaşadım ve adet oldum adet biteli 5 gün oldu canım şuan hamile olamam biliyorum ama akıntım olmadığı için yumurtlama oldumu onuda anlamadım sadece kasık ağrısı var solda yumurtlama demek mi bu onu çözemiyorum