Fadime3543 Tugcem92 sizin adınıza çoooook sevindim 🙏Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏🤱🏻 Darısı bizlere olsun inşallah 🧿
Fadime3543 NurEto öylede işte bi umutla yaptım 😂önceki hamileliğimde baya erken çıkınca Buda çıkar diye düşünmüştüm 🤷🏻♀️🤦🏻♀️Umutlar tükenmedi hala 😂olmazsada birdahaki aya napak 😂
Tugcem92 NurEto sadece ağladım. Çünkü dedem şuan da zekarette her an haber bekliyoruz çok kötüyüm. Biri giderken biri geliyor işte hayat o kadar garip ki..
Fadime3543 Sny_hkn10 öyle ya hayırlısı ❤️Dört gün kaldı ,zor zoruna geçirdik zamanı şimdi sona yakın gibiyiz inşallah hayırla sonuçlanır
DiplomaliEvHanimi Tugcem92 ya çok sevindim uykudan gözümü açar açmaz 🥰🥰🥰🥰 hadi bakalım sırayla benimkide ay sonra belli olur inşallah
Deletedmom00313 DiplomaliEvHanimi https://i.hizliresim.com/P7lML5.jpg kız bak bi kafayı yicem bugünde çatlamadı bu normalmi ya🤦🏻♀️
DiplomaliEvHanimi NurEto benimde ayin 25inde taaaa 😁🤣 ve 17si gbi izne gidecez dha 3kez yaptik. Bu ay saldim takmama modundayim. Diyete basladim
NurEto Bişey soracam ama kızlar ya ovulasyon dönemimd2 bende Bi isteksizlik oluyo o yüzden mi olmuyor acaba diyorum kendi kendime
Nurgulo Benim son adetimde 2 gün adet oldum yumurtlamaya yakın göğüs ağrısı leke geliyordu test yapsam mı??