Tugce1803 Tugcem92 maşallah adaşım darısı benim başıma inşallah😍Rabbim sağsalim kucağına aldırmayı nasip etsin🙏
NurEto Tugcem92 yaaaaaa çok şükürrrr canımm çok sevindimm suan gözyaşlarımı tutamıyorum yemin ederim iştekiler de noldu diyerek yanıma koştular yaaaa diye bağırmısım 💕🙏
NurEto Sny_hkn10 kuzum göremedim ben ama bekle biraz daha canm adet günün geç olmuş ya gecen ay bekleyelim bakalım💕
Necla_Y Günaydın bende bugün geldim aranıza bütün msjları okudum hamiş olan arkadaşlar gözünüz aydın Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin olmayanlara tez zamanda çift çizgiyi görmek nasip olur inşallah
Tugcem92 Kızlar letrasan diye bir ilaç kullandım günde 2 kere. Ve ilk kullanmada hamile kaldım. Ne sormak isterseniz cevaplarım.
Tugcem92 NurEto yumurtalık geliştirici kuzum. Adetin bittiği gün başlayıp sabah akşam içtim. 5 gün içip bırakıyorsun. Sonrada günaşırı ilişki yaşayacaksın. Yaptım oldu 🙏🏼
Necla_Y Bende bu ay için beklentideyim 4 gün kaldı adete dayanamayıp her sabah test yapıyorum 😶 ama şimdilik tek çizgi bakalım hayırlısı
Sny_hkn10 Necla_Y benimde 4 gün her Allahın günü yapıyorum içimdeki test sevdası ne olacak bilmiyorum 🙄😁
Tugcem92 Nurgulo evet doktorum yazdı. Tüm hormon testlerim temiz çıkmasına ragmen hamile kalamayınca yazdı.