Balcanli Serife07 evet 2 gece kaldı büyük buluşmamıza 🤗🤗 son günler geçmek bilmiyo tabi 🖤 genel anestezi olcak 👍🏻 korkuyorum çünkü
Ipekokanliya Serife07 canım neden 37 yani yanlış anlama genelde 38i bekliyorlar ya doktorunun muhakak bi bildiği vardır ama merak ettim . Benimde sezaryan gözüküyo şuan gün vermedi
Eylem Serife07 benimde 8 mart ama kız cinsiyetimiz ❤ en güzel kadınlar günü hediyemiz 38+3 sezeryan olucak
Serife07 Eylem hadi ya hayırlısı olsun canım benim kız erkek farketmez 😗 haberleşelim o zamana benim saat 11 de
Eylem Serife07 ayy takibe nasıl alınıyor biliyormsn alirdim seni bnmde o saatlerde genel anestezi mi alicksn cnm
Oglannesi Oglannesi ne güzel ben 37+5 halla bekliyorum devlete gidiyorum bir türlü gün vermiyo normal yapacaksın diyorlar
Serife07 Eylem ayyy ne kadar iyiymiş ya bilmiyorum ki kuzum ya keşke özel mesaj da olsaydı neyse madem etiket yaparsin
Ipekyuksel Serife07 tamda kadınlar gününde çatır çatır doğurda bir annenin bir evladı ne zorluklarla dünyaya getirdiğini görsün eşin 😍😂💪🏼💪🏼 Sağsalim kucağınıza alın inşallah Rabbim yardımcın olsun🤲🏻
Serife07 Ipekyuksel allah razı olsun canım benim. Sende aynı şekilde sağ salim hayırlısıyla al kucağına 😍😍