Rabbim öncelikle şifa versin bu durumdan tecrübem çok iyi olduğu için yazıyorum aynı durum benim başıma geldi devlete gittim 15.haftada bebeğimin beyninde iki taraflı ve birden fazla kist olduğu söylenildi o an dünya başıma yıkıldı perinatolojiye yönlendirdi gittim ve perinatoloji de aynı şeyi söyledi ve amiyosentez dedi asla yaptırmam dedim ve bana çocugun sakat olursa nasıl bakıcaksın bile dedi o an ıkıncı kez yıkıldım sonra özel de kendı doktoruma gittim anlattım durumu oda bana amiyosentez dedi veya fetal dna cok ısrar etti kesinlikle yaptır diye kendı anlasmalı oldugu kurumun kagıtlarını verdı ve bi anda gözümden düştü doktorum eşim başka doktor buldu oraya gittik ve bu durumlardan bahsetmedim doktor bana sakince söyledi korkma böyle birşey var ama geçebilir genelde kayboluyor dedi ve 20-24 hafta detaylıyı bekleyelım eger bı sorun gorursek fetal dna isterim dedi rabbime binlerce kez şükürler olsun 24.haftada renklı de kistler kaybolmuştu ve bebeğimin gelişiminde organlarında hiç bir sıkıntı yoktu binlerce kez şükürler olsun demem o ki kafanıza sakın takmayın bol bol dua edin eminim geçecektir ben şuan da bu testlerin hiç birini yaptırmadığım için çok mutluyum sizde bebeğinizi aldırmayı düşünmüyorsanız bu testleri yaptırmanın bi anlamı yok çol şükür biz 35 haftalık olduk dualarım sizinle eminim geçecektir rahat olun 🤲🏻🙏🏼