selmaramazan1 Merhaba hanımlar hamileliğiniz nasıl gidio kaçıncı haftanızdasınız ve bebeğinizin kilosunu biliomusunuz ?? Ben 30 haftalık hamileyim son 9 haftam kaldı ve çok heycanlıyım.
Esma_davut selmaramazan1 29+1 olduk bizde son zamanlar hiç geçmiyo giderek heyecan sarıyo insanı😊 yarın kontrolümüz var bakalım nasıl kilomuz
Merve selmaramazan1 siz daha son haftalara gelmediniz 😊 en güzel zamanlarınız şuan 🙏🏻 Ben 37 haftalığım ve iyice ağırlaştım kasıklarım ağrıyor yürümek zorlaşıyor ama doğum temizliği yaptım bugün evde 😂
BURJUVA selmaramazan1 38.hafta 🤦♀️ yerimden kalkamıyorum sanki kasıklarım patlayacak gibi bulasıklar bana bakıyor ben onlara bakıyorum 😂
espalp selmaramazan1 30+5’im bugün🙏🏻 Ağustos sonuna kadar aralıksız gezmek istiyorum😂 Sonra zaten son haftalarda çıkabileceğimi sanmıyorum😂 yerimden kalkabilirsem o da iyi😂 çanta falan hiçbir şey yapmadım daha, ev de duruyor 😂 nasip kısmet olur elbet her şey 😂
selmaramazan1 Esma_davut Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊peki cinsiyeti belli oldu mu 🙈
selmaramazan1 Zeynep9398 Bende haftaya hazırlamayı düşünüyorum çantamı Siz çantanıza neler katiosunuz
selmaramazan1 BURJUVA 😂😂😂😂😂ay ne güldüm allah iyiliğini versin Yardım edebilecek kimse yok mu kendini fazla yorma
dze Aaa siz mi son haftalrdasınız yapmayın 😂 38+3 üz bence 37 lerde son haftalar demeye başlayın farkı anlayacaksınız 🤓
selmaramazan1 dze Öylemi diosunuz 😂 İlk çocuk ve genç yaşta anne olacağım için doğrusu biraz tereddüteyim 🙈
Gurbet_kusu dze aaaa 39+5ler dururken 😆😁😀 gelmeyen bebek yapmislar gelsin diye yapmadığım kalmadı maymun oldum😄😃
BURJUVA selmaramazan1 Tırnağın varsa başını kaşıyorsun işte 😏 ama hakkaten çok zormuş son günler allah hepimize dayanma gücü versin sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı ❤🤗
Serrameri @Zeynep9398 bende 33+5 kıyafetler bile yıkanmadı kaldı ki çanta hazır olsun 😂 saldım artık kasma sende illaki yaparsın
dze Serrameri 38 de çanta mı hazırladım bende ama tabi ikinci olduğu için böyle oldum ilkinde baya erken hazırlamıştım 😂
Zeynep9398 Serrameri bizimdi dolap gelmedi bi yandan annemi bekliyorum çamaşırları tıkamaz İçin :) iki gün önce abimin nişanı vardı bu haftada kaynımın ki var bayağı yoğunuz yani oraya nasıl işlerimi sıkıştırcam bilmiyorum 🤷♀️
dze selmaramazan1 ay hiç korkmayın endişelenmeyin öyle bir güç geliyormuş ki insana inanın bu hayatta sadece onun uğruna birini bile öldürmeyi göze alabilirsiniz olarak başka birşey evlat (öldürmek derken yanlış anlaşılmasın ona zarar verecek olan birilerine yapabilirsiniz demek istiyorum)
selmaramazan1 dze Umarım dedigini z gibi olur 🙈de benim çok korkum var doğuma giripde çocuğumu göremeden Allah göstermesin vefat etmek yavrumun kokusunu inşallah rabbim bana nasip eder
Serrameri @dze ben artık ne zaman hazırlarım bilmiyorum annemi bekliyorum kıyafetleri yıkamak için ilk kez yıkanıcakları için ben geliyim yıkar ütüler yerleştiririz dedi 1 aydır köydeydi geldi dinlensin diye bişey demiyorum ama sinirimde bozulmuyo değil yani dolap geldi içi bomboş kıyafetleri hurç gibi bişeye koymuştum toplu dursun diye hala içinden çıkarmadım öyle oda da köşede bekliyolar. Artık bi yerden başlamam lazım bişeylere bu aralarda arıyo annem diyo yerleştirdin mi kıyafetleri yani dedim şaka mı yapıyosun seni bekliyorum yerleştirmeye kendin yıkamak istedin (bide annemde kıyafetler var hepsi beraber yıkansın getiriyim dedi). Yani anlayacağın benim iş daha uzar gibime geliyo 😂