Bakın başa alalım @M1213 Ben bankacıyım. Gelip burada bana kredi çıkar mı derseniz ben size yuvarlak konuşurum. Çünkü kredi başvurusu için gelir evrağı, SGK dökümü, ödeme ahlakı, toplam gelir, toplam gider, eşin borçlanması, icra, takip... bunların hepsine bakarız. Konu krediyken bile bu kadar öznel. Düşünün sağlık ne kadar öznel. Sizin sorunuza cevap veren arkadaşlar var. Ama şunu hiç düşündünüz mü, ben hamileliğimden önce de pilates yapmama rağmen doktorum yapabilirsin diyene kadar pilates yapmama pilates hocam müsade etmedi. Size squat önermişler, çok iyi niyetli bir yorum. Ama ya doktorunuz asla yapma diyecekse? Bizim buradan bilme şansımız olmadan yapmaya çalıştığımız yardım size ya da bebeğinize zarar verirse? Sağlık çok kişisel bir konu. Buradan duyduklarınızı doktora danışmadan zaten yapmayın. Emin olun burada doktor da olsa, olası cevapları söyler ama görmeden kesin konuşamam der. Haliyle size çok önemli gelen konular, çoook tehlikeli olabilecekken size göre basit kaynana konuları insanların rahatlamasına sebep oluyordur.