Fatosvrl cikmasa bile hic kotu dusunme binlerce tonlarca kisiyi okudum burda eski msjlara kadar gittim kurtaj kimyasal hepsini yasayanlar hepsi hamile yada dogum yapmis erinmedim baktim tek tek sonra cevremdede oldu dusuk yapanlar hamile simdi yine burdan tanistgm arkadas hamile ayni zamanda kurtaj olmustk hemde zaten o kalan testlerini bana gonderdi sagolsun yine kayinvalide tarafnda dis gebelk yasayan oldu ve smdi minnos kizi var dogurup kaybeden bi abla vrdi yine esimin ailesnde ben kurtaj oldum o hamile imis meger simdi dogum yapti birz erken geldi ama durumu iyi sukur ben inaniyorum Rabbimin mucizeleri bizide bulucak bizde anne olacagiz bebislerimizi alip gezmelere gidecegiz bence biz dha bi guzel anne olacagiz kuzenim hemen kaldi tatli bi kizi var ve gorsen canim nasil biktim ondan diyor size verim diyor dusunebliomusn tuvaleti ogrenmis soyluyor ama o goturmekten bile aciz cocugu lavaboya bana dert yaniyor sinirleniyorum otur haline sukret diyorum sinirleniyor senide gorcem die bence biz dha bi guzel annelik yapariz bizde bole imtihan ediyor rabbim olanlarida boyle iste 😀