Ssraa petitehatunn sağdıktan hemen sonra göğüs ucu çıkıyor aslında, direk o şekilde vermeyi denediniz mi? Ben o şekilde başardım da :)
Kucukannee laisa bu sitede okuduğum en tatli dogum hikayesi anlatış sekli 🥰 insallah saglikla ve guzel bir kaderle buyursun Tuğkan bebek😘
Vaveyla Küveze filan girmedi demi haftamız aynı ve erken doğum riski var çok tatlı anlamışsınız Allah sağlık sıhhat versin tuğkan ı o dayandığı popisinden ısırıyoruz😂
Efsoo laisa Buraya kadar okuduğum en guzel ve en harika bi hikaye!!!!!!!!!!!!!!Sevimli Tuğkan oğlum şekerim😍Allah seni anana babana bagislasin Rabbim seni kötü nezerlerden korusun kalbim💙💗
Nakow laisa Çok güzel hikayeniz olmuş. Bebeyiniz sağlikla Anali Babali büyüsün. Darisi tüm hamişlerin başina❤😍🙏😊
sebnemrah laisa yaa ne kdar tatli anlatmissin Allah evladina sana ve esine uzun saglikli mutlu ömürler versin 🙆😍
Ikra_47 Çok geçmiş olsun ALLAH hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin benim ikinci gebeliğim olduğu için göğüs uclarım baya var ama çok kötü yara oluyorlar bende ondan korkuyorum tekrar yara olursadiye
Hamzaeymen_donmez laisa hayırlı olsun benimde göğüs ucum küçük silikon göğüs ucuyla emzirdim 4 ay sonra bıraktık
Hediyekaraaslan laisa yaaa çok tatlı maşallah sana bakalım benim kızım nasıl gelicek bizde 40+1 olduk ama hala gelmedi sancılarım ufak ufak başladı💕