Fatma48 Kızlarr selammm sohbete gelin haydi 🤗 14+3 olup cinsiyet öğrenen var mı? Bir de ultrosona göremi adet tarihine göremi haftayı söylememiz gerekiyor??
Fatma48 hohomoromu teşekkürler canım doğru yapıyorum o zaman çünkü Dr ultroson da 1 hafta önde dedi 😊👍👍🤗
Tazeanne0134 Sibel2344 kıza benziyor dediklerinde genelde erkek bebek oluyor bende 14+2 haftalık hamileyim hâlâ bana tahmin bile yürütmedi bense adanaya gidecem orda ki doktora soracam bakalım o ne dicek
Tekaskeymenaras Fatma48 kuzum bu cinsiyet partisi nasıl oluyor hele bi anlat sen ultrasona giriyonda doktor cinsiyeti yanındakine söyleyipte ölemş sürpriz oluyo 🥴 kafamda deli sorular
BaLVeAnnesi Tazeanne0134 bende başka bir ilden adanaya geldim ortadoğu hastanesini önerdiler çok memnun kaldım doktorum çok ilgili ve iyiydi 12+2 de %85 90 kız dedi
MumyOlc Biz 12. Haftada gittik kıza benzetti ama daha erken belli olmaZ dedi şimdi haftaya 16. Hafta olacak haftaya gideceĞiz inşallah belli olur 😍çok heyecanlıyım 🎉💞
Fatma48 MumyOlc inşallah belli olur canımm ben birde korkuyorum yanlış tahmin edilir diye ama. İçimi ferah tutucam 😀😀🤗