Havvauygun Gulsahhatuun doktordan özellikle 24 saatlik idrar testi isteyin.Benimde normal idrar tahlilinde çıkmadı
kevser29 Havvauygun evet bende de var. 4950 idi. Cuma tekrar 24 saatlik verdim 5800 olmuş. Kaç haftalık hamilesiniz siz ?
kevser29 Havvauygun anladım çok geçmiş olsun. Allahtan az kalmış doğuma.. Rabbim bi an evvel sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benay10 Cansercan benim de 37 haftamda tansiyonum 15 i görüyordu doktor hemen hastaneye gönderiyordu bebeği hissediyor musun diye sorarlardı ilk soruları hemen doktoruna ulaş çıkıp çıkıp iniyorsa
kevser29 Havvauygun bende 33 e girdim bugün. Ilk doğumum sezeryan olması ve bu Preaklempsi sebebi ile 37. Haftamda olacak inşallah doğumum.
Havvauygun kevser29 inşallah banada doktorum öyle demişti 37 ye gel sıkıntı olmaz diye.Bebek iyi dimi şuan kilo falan alıyor?
kevser29 Havvauygun evet şu anda iyi gidiyor haftası ile uyumlu. Çok şükür an çok dikkat ediyorum. Protein kaçağı çok olduğu için bende yine protein ağırlıklı besleniyorum
Havvauygun kevser29 şükür.Doktorunuz mu protein alın dedi bi yerde okumuştum protein kaçağı varsa tam tersi protein almamak gerekir diye
kevser29 Havvauygun evet ilk hastanede yatarken nefroloji nasıl olsa kacak çok deyip proteine yüklenme demişti. Sonra k. Doğum doktoru protein ağırlıklı beslen demişti. O yüzden şu anda protein ağırlıklı besleniyorum. Tabii abartmadan
kevser29 Havvauygun Evet Aynen alfamed 250 kullanıyorum. Çok şükür şimdilik sıkıntı yok antalyada yaşıyorum yanlız sadece buranın sıcağı bazen olumsuz etkiliyor. Mümkün mertebe klimanın altından çıkmadan günümüzü tamamlamaya çalışyorum.