GzdPera Mutluhamis ben aldim bugun lila ve morlu karisik ikili set 85*85 gayet guzel.ama e bebektende aldim kocaman o
Deletedmom3342 Ezgib Peki battaniye boyutlarını kaça kaç yaptırdınız acaba ? Birde kenarlarını neyle geçtiler, tığ işi birşey mi ? Bende bu şekilde mi alsam diye düşündüm
Ezgib Deletedmom3342 tam kare yaptilar disarda satılanlardan büyük oldular yani kenarlarini incecik katlayip makinadan geçtiler isteye bağlı tığlanabilirde ben çok sevmediğim icin yapmadm
GzdPera Mutluhamis muslin bez dedigi meger omuz ortusuymus. Lcw den degil baska biyerden aldim actigimda omza sermelil dikdortgen 2 tane desenli bez cikti.yani gaz cikartirken omza serdigimiz.
Mutluhamis GzdPera bende e bebekten aldım o büyük baya evet ama lcw den de aldım şimdi bakalım o nasıl gelecek
AAyssee Mutluhamis ben waiki muslin aldim ufak biraz ama küçük bebek icin cok kullanisli hep onlaro kullaniyorum
Brlzhr Arkadaşlar muslin ı ne için kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadim daha önce ve almadim iki tane penye battaniyesi var. Muslin almak şart mı sizce ihtiyaç duyar miyim.
Mutluhamis Brlzhr valla çok amaçlı diyebiliriz mesela puset örtüsü, yıkadıktan sonra kurulmak için, yaz aylarında battaniye olarak vsvs bence 2 3 tane bulunsa eğer imkan varsa her evde fena olmaz bende daha 2.yi aldım :)
Srnkrbrn Mutluhamis acıklamada ebatları yazıyor canım oradan bakabilirsn cok güzeller ama ben oradan aldım nohut battaniye ve müslin örtü 3 tane biri hatta 75.75 ölçüdeyms farketmedim onu simdi emzirme önlüğü olarak dikicem
kubraer Mutluhamis hem kcw hem de e bebek kullananan bi anne olarak soyluyorum LCWaikiki kucuk kizlar ama e bebek buyuk baya ikisinden de memnunum ama bu sicaklarda kizimin ustunu örtüyorum lc den aldigimla. E bebek muslin de yerde oynmasi icin ya da bebek arabsini ortmek icin ideal buyuklukte
Aysedgrlikrkmz Mutluhamis yaaa ben normal battaniyesini aldım ama hala anlamadığım bşy var bu müslin örtüyü nerelerde kullanıyoruz 😕
GzdPera Aysedgrlikrkmz bebek arabasinda ustune ortun arabanin tepesine ortun banyodan cikinca havlu niyetine kurulayin bebeyi emzirme ortusu olarak kullanin cok amacli yani ince olduklari icin cok kullanisli. Bugun 3 tane aldim ben
Ezel1323 Benim bebeğim Eylül’de gelecek. Puset örtüsü emzirme önlüğüm falan var. Sizce muslin de almalı mıyım lazım olur mu ki kararsız kaldım kışa da denk geldiği için
Rrraaaiiinnn Mutluhamis bu olculer cok kucuk ben yanilip bu olcude aldim lcw dan bi geldi sok oldum kucuk olurda yani bu kadar olmaz demistim nasipse 3 ay sonra falan omuz bezi yaparim ustunu ortemem cunku :)
Rrraaaiiinnn Mutluhamis evet ben alırken standart boy yaziyordu özellikleri nde geldi 85×85 yaziyordu etiketinde 2 adet almistim iade etmedim nasipae hastane cikisi misal puset ustune orterim diye düşündüm sonrasinda en kotu keserim omuz bezi yaparim dedim ama 120 × 120 ler var gördüm masallah cok genişce onlardan uygun fiyatli bulsam alacagim yani
espalp Mutluhamis ben aldım çok küçük değil e bebektekiler gerçekten battaniye boyutunda. Doğum eylül sonu diye lcwden 2 tane 85x85 aldım ben 🤷♀️