elif8selim R_Arslan bizim de doğum tarihi 24 Ağustos 36+4 olduk o kadar beklemicekler gibi 🙊 dün gittim kontrole 3050 gr olmuş oğluş 👶🏼
Birgaripgebe Tubabulat2018 36+0 selamlar millet benim bebek sanırsam hala dönmedi. göğsümün altında yasladı kafasını gitmiyo :D dönmezse 39. haftada sezaryen dedi doktorum:( bugün kontrolüm var. kilosu önden gidiyodu bakalım neler oldu :D
Sinemmyakupp Tubabulat2018 36 haftaligim iyice agirlastim bebegim 3000 gr olmus dun kahverengi lekelenmem oldu azar azar geliyo bilgisi olan var mi niye olur
Tubabulat2018 Sinemmyakupp masaallah canim bilgim yok ama nisanmi ki acaba yoksa ne ki doktoruna bi sorsaydin.
25agustos Tubabulat2018 suyum geldi birden gece uyurken. Sonra sezaryenle erken doğum oldu 10 gün kuvözde kaldı miniğim ciğerleri gelişmemişti. Çok zor günlerdi ama geçti çook şükür 🥰
Tubabulat2018 25agustos yaa tabi canim Allahim kimseyi evladindan ayirmasin geneki kısa sürmüş canım Allahim bidaha ayirmasin sizi 😚
polyanne Tubabulat2018 sürekli dışardayım valla evde de her işimi kendim yapıyorum 32. haftaya kadar çalıştım o zaman da hep hareket halindeydim canım fazlasıyla yani insanlar kızıyo artık uzanıp dinlenmiyorum diye gezerken doğurcam sanırım 😊
K-b-b-t Benımde bayramda son haftam uykusuzluk sıcaklar mahvettı allah hepımızın yardımcısı olsun 37 haftadan merhaba ☺️
Kubraarikan Tubabulat2018 benim de 37+4 sıcak beni bunalttı bir an önce doğurmak istiyorum benim vajinal ağrım çok var sizlerde de oluyor mu ?
Tubabulat2018 Kubraarikan evet canim o bicogumuzda var hatta bunun icin baya post acildi benim 35. Haftamdan beri var. Halada devam ediyor. Vücudumuz hazirlik yapiyor doguma normal yani ama baya zorluyor o agrilarimiz.
Aytac_Guven Tubabulat2018 ayaklarım davul gibi 35+1gunluk hamileyim.bebegimin kilosu 2kilo681 gram olmuş yeni döndü benim oglusumda
K-b-b-t Benımde bayramda son haftam uykusuzluk sıcaklar mahvettı allah hepımızın yardımcısı olsun 37 haftadan merhaba ☺️
Sedda5441 Tubabulat2018 38+3 hem şiştim davul gibiyim iştahım açıldı üstüne birde felaket sıcak eklendi 🤦🏻♀️ Ama yine de Allah’a şükür 🥰
Tubabulat2018 Sedda5441 ayni kuzum ayni valla havalar daha gittikce isinacakmis ne yapacagiz hic bilmiyorum bu gidusle biz ericez 😂