polyanne Tubabulat2018 sürekli dışardayım valla evde de her işimi kendim yapıyorum 32. haftaya kadar çalıştım o zaman da hep hareket halindeydim canım fazlasıyla yani insanlar kızıyo artık uzanıp dinlenmiyorum diye gezerken doğurcam sanırım 😊
Tubabulat2018 polyanne en iyisi hareket ya ben tembellige alistim birazda havalardan tabi patmagimi oynatacak halim yok 😂
nurr_kbr Merveogz ben de 36+5 im cnm nasıl bı sanciydi benim gün geçtikçe kasiklarimda ağrılar artıyor gibi hafif hafif. Adet sancısı gibi çok az ama
Merveogz nurr_kbr adet sancısı gibi ama baya agrıdı ve omurgamda ustten alta agrı dolandı 4 5 gün sürdü bu ve bebek doğacaktı rahim 2.52cm geriledi daha sonra ağrım geçtı bı baktık rahim 3.33 cm olmus riskimiz geçti şükür 38 e kadar beklesek yeter
Tubabulat2018 Sedda5441 ayni kuzum ayni valla havalar daha gittikce isinacakmis ne yapacagiz hic bilmiyorum bu gidusle biz ericez 😂
Gurbet_kusu Tubabulat2018 bugünde dogurmadigima göre artık Ağustos annesiyim 39+6 olduk. Yarın yani 1agustosta tam 40hafta doluyor ama hala gelmesi yok prensesin
Gurbet_kusu Tubabulat2018 bugünde dogurmadigima göre artık Ağustos annesiyim 39+6 olduk. Yarın yani 1agustosta tam 40hafta doluyor ama hala gelmesi yok prensesin
Tubabulat2018 Gurbet_kusu ayy gercektenmi canim ya hemde kiz bakalim bizim kizdami boyle nazlanacak 🙊🤔😁
Tubabulat2018 Gurbet_kusu aynen ya oyle derler bide cok merak ediyorum kizim ne zaman gelecek diye o efsaneye gercekmis demek istiyorum biyandan 😂
Gurbet_kusu Tubabulat2018 bugün nstde sancim çıktı ama ben bişey hissetmedim artık sancılar artsın da gelsin bakalim
asyaveannesi Gurbet_kusu nst de sandınız olduğunu nasıl anladiniz. Ben o grafikten hicbisey anlamadim, doktor da sadece güzel dedi geçti 🤔
asyaveannesi 38+6dayim ben de, kilosu 3.500 gibiymiş. Hiç açılmam yok 😑 normal doğuma uygun dedi doktor ama haftaya doğuma gelir gibi gel dedi doktor 🤔 bakalım ne olacak..
Gurbet_kusu asyaveannesi doktor söyledi bende hissettim zaten o anda ama ne zaman dogacak bakalım az önce 40+0 olduk
Merveogz asyaveannesi nst de sancı 40 üzeri 70 lerde felan cıkınca sancıyı fazla sayıyorlar 40 altı ise hafıf ataklar ya da sancı yok gibi benim bildiğim bu şekilde