Denizgblk Canliva yapıcam inşallah daha nasip olmadı kan testi yaptırmak yarın o işi halledicem 🥰 teşekkür ederim ilgilenen herkese 😘
Denizgblk Hnurb yaa kıyamam size. Az kaldı. Başkası olsa ben de sabırsızlanırdım ama işte nolduysa hep sarktı
Denizgblk Fadime3543 bakıyolar kuzum da laboratuvarı yok sağlık ocağının. Başka yere yolluyolar o da bi kaç güne geliyo
Hnurb Denizgblk inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ilk defa kendimden başka birinin sonucunu merak ettim 😇
baharkerdige Denizgblk Devlet hastanesinde acilde adetinin geçtiğini kasıklarında agrı olduğunu söylersende beta kan tahlili yaparlar canım ☺️
Deletedmom090 Denizgblk bak canim sen adetinin geçmesini bekle ozaman daha umitli test alirsin 3 4 gun işte sabr et geçsin sonra test al yap ćook silik çiksa bile hamilesin demektir
Hnurb azizeguneyy ayy ağlasa ağlasa mutluluktan ağlar şuan sende kudur 😂 Denizgblk Tebrik ederim kuzum aramıza hoşgeldin 🙋🏼♀️
Alismomi Denizgblk hayırlısı olsun gebelik var görünüyor yarın kan testiyle netleştirin 🥰 sağlıklı bir gebelik olsun inşallah 🙏🏻