Denizgblk Kızlar merhaba. Herhangi bi acilde kan testi bakarlar mı gebelik için özellikle devlet hastanesinde. Acil cvplar mısınız
dryttk Denizgblk burada bi bayan yazmıştı daha önceleri gebelik testi diye gidince yapmıyorlarmış kasıklarım ağrıyor diyormuş gebelik olabilir diyormuş öyle baktırıyormuş ben yalan söyleyemeyeceğim için özele gittim 1 saate sonucu aldım
nahirci6041 Denizgblk canım ben de devlet hastanesinin acılı ne gittim kanda gabelik baktırcam hamilelikten şüphelenıom dedim doktor tamam demişti sende böyle de sonra kan verdim hamileymişim :)
Canan_seckin Denizgblk bu testi yeni gördüm ama yazıyı okuyunca psikolojik olduğunu düşünmüştüm. Teste göre hamilesin. Beta değerine baktır ve hemen folikasite başlamalısın.
Denizgblk Canan_seckin folik asite başladım eskiden de içiyodum zaten onu vardı evde. Testi yeniledim şimdi tam olarak belirgin
Koku Denizgblk tebrikler benim de ilk önce silikti içini Rahat tut kan testiyle de kesinleştir dikkat et kendine 🙏🥰
Ednrr Ayyy ne dicemi bilemedim şuan kendi gebeligimi ögrendimdeki heycanımı yaşadıgını hissedebiliyorum rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayo nasip etsin inşallah ❤️
Canliva Denizgblk benim şu an daha 6 gün var günüme dün evse test yaptım silik cıktı bugün kan verdim ve pozitif cıktı canım test yap
Denizgblk Canliva yapıcam inşallah daha nasip olmadı kan testi yaptırmak yarın o işi halledicem 🥰 teşekkür ederim ilgilenen herkese 😘