sevval55 clmmmmm idrarına su vb karışmadığı dhaa yoğun oldugu ıcın ilk idrarda silikte olsa çıkar normal gün içinde vb yapsa çıkmayabilir onu diyor arkadas
sevval55 Denizgblk canım yarın bi kan ver 2 gün sonra bir daha ver kanını takip et 2-3 kat artması lazım ona göre randevu alıp kadı dogum doktorunun yolunu tut🙏🏻☺️
Minedy ekin4 bilmiyorum :( galiba silme yok düzenleme var. Mesajın altında üç nokta iörünüyorsa oraya basıp başka rastgele harfle değiştir görünmüyorsa düzenleme süresi geçmiş oluyor
Havva57 Bence şuan en yakın hastaneye git kan ver canım hemen çıkıyor sonuç zaten 🥰 Bakalım rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah 🤲🏼
Emineemre Erken gebelik testinde pozitif sonuçtan sonra acike gidip gebelik testi yaptırmıştım kadın doğum doktoruda vardı nöbetçi oda baktı 3,5 haftalıksın dedi keseyi göremeyiz ilerleyen haftalarda tekrar gittin keseyi gördü
yenigebis0335 Denizgblk aaay hadi gözünaydın canım test hamişsin dio 😍😍😍güzel sağlıklı bi şekilde büyüsün minik adet in 5 gün geçsin öyle kan ver bence tatlım az değerlerin yükselsin 😊😊🤗
Denizgblk yenigebis0335 çok teşekkür ederim allah razı olsun ☺️ 🥰🥰 Hamile olmama ihtimalim de var mıdır sizce
yenigebis0335 Denizgblk yoktur iyi düzenlik iyi olsun moralini yüksek tut ve yakınlarından hemen bence kimseye deme kalo sesini duyunca söyleyin ben çnkü ilk gebeliğini boş gebelik yaşadım 10. haftaya kadr bekledik kalp atışı olmadı kürtaj oldum ama çok şükür şuan 9 haftalık sağlıklı bir hamileliğin var 6 ay sonra tekrar hamile kaldım 😊 ama moralini yüksek tut adet günün geçince kan var evet hamilesin dedikten sonra doktor 2 hafta sonra keseyi gör inşaaallah o zmn kalp atışını da duyarsın dualarımda sın cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Denizgblk yenigebis0335 çok telekkür ederim amin allah razı olsun 😍 inşallah herşey yolunda gider rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😘