Seratr Crn amin çok teşekkür ederim. Ananas ye dedi günde 3 tane. Yürüyüş yap, yer sil ,pilates topunda zıpla ,merdiven in çık ,çömel kalk dedi. Hepsini yaptım ama bizim küçük hanım daha inat çıktı 🙈
Seratr Ikizdeniz çok teşekkür ederim. Tabi tüm detayları yazamadım ama bunu yaşamak gerçekten bambaşka bişeymiş☺️
Seratr Ebidor hadi ya. Allah yardımcın olsun kardeşim. Herkesin Doğumu farklı. İnşallah ne olup bittiğini anlamadan alıverirsin kucağına miniğini ☺️🤲🏻
Seratr Vaveyla Allah razı olsun güzel duan için kardeşim. Rabbim senin de gönlüne göre versin sıkıntılarından kurtarsın inşallah 🤲🏻🥰
Seratr [silindi] çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah gönlünüze göre olsun sizin de doğumunuz. Ben Ankara koru hastanesinde yaptım. Ankaradaysanız doktor da tavsiye edebilirim ☺️
Hamzaeymen_donmez Seratr ne güzel yazmışsın hayırlı olsun hayırlısıyla büyüt inşallah adını ne koydunuz
Hamzaeymen_donmez Seratr güzel isim benim kızım olsaydı seçeneklerinin içinde vardı ama kısmet değilmiş adının sahibi olur inşallah 🤗
Seratr Koala teşekkür ederim. Doktorum Op.Dr. Fatma Bolkan. Şiddetle tavsiye edebilirim.canım doktorum 🥰
LINDAMAY Seratr sade ve akıcı bir anlatım olmuş. 👏 güzel kızın için de tebrik ederim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏
Bkr10 Seratr allah size bağışlasın.birşey sormak istiyorum epidural belden aşağı uyuşturduğu için ıkınamıyormuşsun diyorlar doğrumu canım bende epidural düşünüyorum çnkü. Çoğu ağızdan bunu duydum yok yaptrma ıkınamazsn belden aşağısı uyuştuğu için.
Seratr Bkr10 yani tabi biraz öyle oluyor. Benim doktorum zaten yüksek dozda yapmamıştı ıkınma olsun diye sonrada zaten etkisini kaybetti doğum süreci uzadığı için.