mucize42 1Tecrubesizannee ben pleksi adana diye bi sayfadan anahtarlık sipariş verdim İnstagramdan bugun geldi cok beğendiğim tavsiye ederim
Busraoksz esra1907 henuz yaptırmadım orneklerde bebegınızın adı ve yanında mevlüd hatırası yazıyordu “ cemrenın muvlut hatırası gbı”
Meelek Minik1anne Ben tesbih kutusu sipariş ettim 3,5 tl annem dışarıda göstermiş aynısından var mı diye hem bulamamış hemde çok şaşırmışlar bu fşyata nasıl olur diye
Deletedmom133 1Tecrubesizannee googleye yasun teşbih yazın çıkan sonuçlardan akiliniza yatanı alırsınız hesaplı canım 👍
Aytac_Guven 1Tecrubesizannee 05060954204 canm yaşın ve tesbih satıyorum istersen görsel atarım fiyatlar gayet uygun
YagmurDaskn 1Tecrubesizannee Canım benim eşim satıyor eminönünde dükkanımız var istersen gelip bakıp beğenebilirsin. Eğer istanbulda değilsen veya gidip bakma imkanın yoksa instagram üzerinden bakıp sipariş verebilirsin. Akarhediyelik diye geçiyor ☺
1Tecrubesizannee YagmurDaskn antalyadayim canim benim pleksi magnet yasin tesbih kapi susu hepsini bi yerden yaptirmak istiyorum ama varmi
YagmurDaskn songulmeydan Maalesef yasin türleri, kadife yasin isimlikli ve inci kristal tesbihler, kokular falan satılıyor. 🤷♀️🤷♀️ kapı süsü satmıyoruz