Ozlemb0811 AyseTugba22 amin tesekkur ederiz🙏 darisi sizlere tabi. Vaktinde zamaninda saglikla gelsinler insallah. Sabirsizligin sonu cok büyük cennet kokulu bir mucize 💕
Ozlemb0811 Edaelaayse ah su hormonlar iste 🤷♀️ ama esin sen cocugun hepinizin sagligi yerindeyse bolca tadını cikarmaya bak derim geri gelmeyen zamanlar çünkü
Meryemabf Ozlemb0811 maşallah daha ne olsun benimki 38+2 de 2570 doğdu 50 cm boyu bende bu çok küçük diye ağlıyodum çok zayıf diye sonra öyle bir büyüyorki şuan koca kız 11 kilo 😂😂😂 sağlıkla büyütün bir bakmışsın yaşına gelmiş bile artık herşey daha güzel olcak
Ozlemb0811 Meryemabf masallah masallah 🙏🙏 bizde büyürüz insallah sağlığı yerinde olsunda onemli olan o❤
Ozlemb0811 Tubabyrl tam 10 kilo almistim ama henüz tartılma fırsatım olmadi 😂 ama karnim ztn cok çıkmamıştı hic kalmadi suan
Nazife_Umay2019 Ozlemb0811 Nasıl duygulandım Özlem hanım gözlerim doldu okurken bende inşallah kız annesi olucam geçen hafta kontrole gittim normalde 33+0 dün ama doktor 34+2 Doğum kanalına girmek üzere dedi. Tedirgin olmadım değil aklım çıkıyor çok erken gelirse diye haftaya Pazartesi kontrolüm var Doğum zamanını söylerim dedi dua edin emzirirken kızıma ve bana çok korkuyorum kalkıp otururken aklım herşeyin kızımda 🤲
Ozlemb0811 Nazife_Umay2019 oyle iyi anliyorum ki duygularinizi.. Allahim vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin, vaktinde saglikli gelsin prenses. 🙏🙏🙏💕
Aysedgrlikrkmz Ozlemb0811 maşallah Rabbim uzun ömürler versin inşaallah 🙏🏼 Her Doğum hikayesinde istemsizce ağlıyorum 😕 bizde 32+5 olduk Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼
ozgedrms Ağlayarak okudum hikayeni ben de başında sorunlu bir hamilelik yaşadım sürekli yatarak artık 35+5 teyiz ama içimde hep bir korku var Rabbim bize de nasip etsin. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏼🧿
[silindi] Ozlemb0811 muhteşem bir paylaşım . Gerçekten bunu meleğin büyüyüp okumalı ben bile gözyaşlarıma hakim olamadım 😭😭 Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin . Cok büyük tebrikler
Ozlemb0811 [silindi] cok teşekkür ederiz, zorluklarla kavuştuk cok şükür Allahim herkese nasip etsin🙏
Gonul_hanm Ozlemb0811 canım yarı bayılttıklarında seninle konuşuyorlar mı ? Hissediyor musun herşeyi ?
Ozlemb0811 Gonul_hanm evet canim cok korktugum icin doktorum özellikle konustu. His oluyor evet ama acı degil garip sadece dokunma gibi hissediyosun
Mr1517 Ozlemb0811 ne güzel anlatmışsın ❤️ Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım 🙏🏻 Darısı biz bekleyenlere inşallah 🧿❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻