Kaderaslan21 Kahramanandmom gerçekten dalga amacı açmadım bende yengem de gördüm actım ilk defa hala oluyorum heyecanımı sizinle paylaştım ondan dolayı hemen önyargıyla yaklaşıyorlar Allah sağsalim kuzağınıza almayı nasıp etsin
Esenn1 Kaderaslan21 he canım he hala oluyorum diye post açan sen boş insan değilsin biz boşuz tamam 👍
Tazeanne0134 Kaderaslan21 benim işim var tatlım 15 yaşında çocuksun sen ya ne işin var senin bu tarz bi uygulamada Allah aşkına
Deletedmom0041 Serrameri darısı başımıza inşallah 😂😂 anneliği tattım çok şükür bir de dedelik fena olmazdı 😅😅😅😂😂
clmmmmm Kaderaslan21 foruma girmesi gereknler sedece hamile olanlar ve gebelik isteyenler kullanıyo FORUM kısmını. bebegin takip kısmını ise dediğin gibi baba hala dayı teyze hepsi kullanabiliyo
kertenkeleannesi Kaderaslan21 neden bunu yapıyosun ama ya hep boş kalmaktan oluyo biliyorum. Ama sende haklısın bak bisürü kişi cevap yazdı oyalanıyosun kimse yazmasaydı sıkılır yapmazdın bunları😂ama yazdık
Serrameri @Deletedmom0041 ilk önce kucağındakini büyüt dedeliği de tattırmayı nasip etsin allah 😂😂 yani şimdi dede olamayana bu hissi anlatmak imkansız 🤪
Deletedmom0041 Serrameri canım ben birini büyüttüm koskoca 7.5 yaşında delikanlı oldu ellerinden öper 😁😁 ctesi inşallah 2.gelecek kaç yıla ihtiyacım var yaa hemen dede olasım var benim 😝