Alessia Kaderaslan21 dun babaaane oluyorum adı altında post acan aynı kısısın bence sen Senın akıl saglıgın bozuk acıl destek al buralardada dolanma bence vakıt kaybı
EngucluAnne Kaderaslan21 2 tane erkek yegenim var 2 bucuk ve 1 bucuk yaşlarında halayım ve halalık tarif edilemez bir duygu anlatamam sana şuan bende hamileyim ama asla bebeğim doğduğun da bile yegenlerime olan düşkünlüğüm değişmeyecek 😍
Mutlulu Kaderaslan21 nasıl güzel bi duygu bu. Ben hep teyzelerimi severdim ama hala olunca çok başka tarifsiz bi duygu içine sokası geliyo insanın gözünüz aydın diyelim ❤️😘
mervekucuk Bence erkeksin dünden beri kimi ağına dusursen acaba yok babanne yok hala yarında baba olursun 😂😂
Alessia Kaderaslan21 elalemle sevınc paylasılmaz aılenızle paylasın bır zahmet anne sız olacaksınız anlarım.. Ayrıca hıc inandırıcı degılsınız mıllet saglık onemlı postları acıyor onlar asagılarda kalıyor sızın yuzunuzden mesgul etmeyın burayı @adm @NaimeYilmaz
Babaanne Kaderaslan21 hayırlı uğurlu olsun. Dün beni topa tuttular sıra sizde şimdi. Burdakilere Allah akıl fikir versin.
Yazgii Kaderaslan21 Kaderaslan21 burası hamileler yemi doğum yapanlar platformu bekarın işine? Hala olman bizi ilgilendrmiyo kimisi gerçkten merqk ettiği konuyu danşmak içn post açıyo sizin yüznden aşğıda kalıyo sevncnzi kendi şahsi arkadşlarınzla paylaşın!
Kaderaslan21 Alessia yarabbi ya sabır o zaman gidin o postlara bakın size ne benden siz inandırıcı değilsiniz sanki buranım sahibisiniz
Alessia Kaderaslan21 evet yazan herkes benımle aynı fıkırde zaten sahıbı degılım kullanıcıyım ve gereksız sacma seylerle mesgul etmıyorum sızın gıbı.. Cıksın yıkarı bırazdan kapatırlar zaten postunu
mervekucuk Kaderaslan21 😂😂😂😂kendini haklı çıkartmak için başkalarını suclama pozisyonu şimdide tebrik ederim👏👏👏
mervekucuk Kaderaslan21 hadi hadi ufaktan yol al üste çıkma birde Mart annesi etiketi güldürdün ya hala misin anne misin😂bura sadece anneler için sen napcan bu uygulamayı 😂
Kaderaslan21 EngucluAnne bende ilk defa hala olacağım bu uygulamayı yengem indirdi bende onda görüp bende indireceğim dedim günahımı alıyorlar Allaha havale ediyorum