elissa Ezgimrt1 valla benim kızımın ismi elissa arapça ve cennet kapısında bekleyen bebek demek ve im duysa ay ne güzel bir Isim dio nüfus da bile çok sormuşlar eşime nadir duydum demiş ist gibi bir şehirde
Ezgimrt1 elissa elisa bizim aile de 3 tane var canın bende onu esila katayım dşye düşündüm birde lina ismi ikisi güzel mi sence esila lina
Alessia Esila2018 benım kızımın adı Alessia Milla olacak 🌸 Ama eşim italyan burda yasıyoruz ılla turkce olacak dıye bir dusuncesınız yoksa Alessia dusenebılırsınız
Esila2018 Alessia guzel isim ama telaffuz bakimindan zorlanilabilir diye düşünüyorum cevrem tarafindan. Fikir icin cok tesekkur ederim.
Esila2018 Ezgimrt1 lina da cok guzel bir isim ama sanki esila lina yan yana olmuyor gibi geliyor bana yine de sizin dusunceniz tabi ki saygi duyarim . Adiyla yasar insallah minik kizimiz...
Esila2018 Elifkorul evet bende düşündüm o ismi ama cok yakin oldugu icin dusuncem degisti. Tesekkur ederim :)
Esila2018 nurgul40 evet cok guzel isim bende beğeniyorum ama esila ismine cok yakin karistirma acisindan dusunmuyorum onu. Tesekkur ederim