Esila2018 Kizimin ismi Esila. Simdi ikinci kez kiz annesi olucam ve Esila ismine benzer bir isim ariyorum ama bulamiyorum yardimci olur musunuz? Tesekkur ederim:)
Esila2018 Elifkorul evet bende düşündüm o ismi ama cok yakin oldugu icin dusuncem degisti. Tesekkur ederim :)
Esila2018 nurgul40 evet cok guzel isim bende beğeniyorum ama esila ismine cok yakin karistirma acisindan dusunmuyorum onu. Tesekkur ederim
Esila2018 PrenssAnnesiiii eslem isminde kayinvalidem israrci biraz seceneklerimiz arasinda var ama yine de biraz dusunmek istiyorum bulamazsak kayinvalidemin istegi uzerine eslem olacak sanirim. Tesekkur ederim.
Ltfy Esila2018 arkadaşımın kızının adı elisa kardeşi oldu onada elya ismini verdiler belki fikir olabilir 😊
Ezgimrt1 Esila2018 bende esila katıyordum ama dün lina ismine de karar verdik lina katmazsak ilerde kızım olmazsa gözümde çok kalacak diye bizde Esila Lina ismine karar verdik sence nasıl ?
elissa Ezgimrt1 valla benim kızımın ismi elissa arapça ve cennet kapısında bekleyen bebek demek ve im duysa ay ne güzel bir Isim dio nüfus da bile çok sormuşlar eşime nadir duydum demiş ist gibi bir şehirde