Selam kizlar beni bilen bilir Ordulu52 kullanici adiyla burdaydim ovulasyon ile tek denemede hamile kalmiştim 6ay olmustu korunma birakali kasim ayinda kaldim ama ocak 1de kalp durmasiyla kurtaj oldum polip varmiş şubatta Histeroskopi oldum temizlendi kontrollerde guzel cikti martta kalan ovulasyonlari deneyeyim dedim ve yine ilk denemede ayni zamanda yumurtlama yakaldim sonra gebelik testi ve ovulasyn iki cizgi kan verdim 84 adet bir gun gecti kan vrdim yine o da ne 4rakami kimyasal gebelikmis yikildim pihtilasmada cikmisti zaten 2gende var doktor aspirin kullan dedi ve hamile kalinca igneye baslatacak nisan ayi tekrar denedik ben burayi sildim ovulasynlri attim ama olmadi yine mayistada annemin hastaligi ortaya cikti memlekete geldim simdilik iyi durumda annem şukur ve eşim gelicek almaya yillik izninide burda gecircez arefe gunu gelicek biz tekrar denemelere baslayacagiz ben 25yaşindayim eşim 32 beklemiyoruz artik 4yillik evli olacagiz eylulde son kez ovulasyon deneyecegim adetim duzenli cunki hormon tahlilide verdim bi sorun yok sukur sizden baska tavsiylerde almak istedim ekstra ne yapabiliriz keciboynuzu pekmezi alacagim baska neler yaptiniz soylerseniz sevinirim simdiden tesekkurler😊🌸