Neslihannteo Kizlad catlamalarim başladı kakao yağı kullaniyorum ama pek faydasi yok gibi öneriniz var mi
Dmlsnmzz Neslihannteo ya bugun ınstagramda bı sayfada okudum bepanthol pişik önleyıcı kremı varmıs bebekler için catlayan yerlerınıze uyguluyomussunuz farkı gozle gorebılıyomussunuz sadece bı fıkır denemek ıstersenız deneyın bende henuz olmadıgı ıcın deneme sansım olmadı
NaimeYilmaz Neslihannteo bolca su iç. Eger catlıorsan çok fazla durduramazsan ufak tefek olcaktır yapısal bı durum cunku bu. Bio en cok onerılen marka ama ben Incia ‘yı terch ettm kargoda suan henuz gelmedı
SedaYlmaz Neslihannteo Bebek yağını ve licearılın çatlak önleyici kremini Öneririm biraz pahalı 120 tl ama faydasını görürsün
Bsrayldrm Neslihannteo erken mi ki ben bio oil kullanıyorum 31 olduk daha bişiy yok tabi değişiyor ama sağlıklı olsunlarda artık idare edicez😊
Neslihannteo Bsrayldrm öyle tabi canim yeni kizarmalar olduu fazla yok ama başlangıç ya hemen tedbir almak istiyorum ya bende onu deneyeyim o zaman
Neslihannteo Dmlsnmzz egzemaya falan da iyiymiş kasintiya falan ama catlak için duymamıştım bende bi bakim teşekkür ederim
merblyy Ben aktardan çatlaklar için karışık bitkisel yağı aldım bide doktorumdan istedim o da bana tavsiye ettiği jelleri yazdı sende doktorunun önerdiğini al bence veya bitkisel badem yağı kakao yağı al karıştır sür
NaimeYilmaz Neslihannteo Arastırmam sonucu iyi görünüyor biraz pahalı dıe almıordm ama 2li fiyat vermısler oldukca uyguna gelıor dıe aldm sitesinden sizde bakablrsnz
mrvgun Ben uvela diye bir krem kullanıyorum günlük banyo yapmadan bir gün önce de hindistan cevizi yapı sürüyorum çatlayabilecek her yerime,, bana da tavsiye gelmişti, şuan çatlak yok bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak 😄
Hasgulselin Kızlar bol su için ben çok kuru bir cilt yapısına sahibim ergenlikte kalçamda çatlamalar olmuştu tabi o zamanlar bişinçsizdim. Şuan 27 haftalığım hergün 3 litre su içiyorum ve ılık duş alıp zeytinyağı ile on dakika vücuduma masaj yapıyorum. 8 kilo aldım karnım çok büyüdü ama hiç çatlamadım.
SyhnHtp Benim doktorum da mustelayı önerdi, henüz karnım çok büyümediği için başlamadım ama ondan almayı düşünüyorum. Ayrıca bebek içinde mustela ürünlerini önerdi.
Sulee Ben en başından beri çatlak için krem kullanıyorım ama nafile canım. Bana göre çatlayacağı varsa çatlıyor. Öyle de menen bişi ki bi anda öyle bi çatlak oluşuyor ki 😊 tedbirini al ama yine de kafana çok takma🙂 bebeğinden haturalar diye düşün 😊
Parpali Bende badger markasini kullaniyorum hemde organik yogun bi krem ne kadar erken baslarsaniz o kadar iyi bu kremlere benim cildim hemen catliyo daha 12 haftadan kalcalarimda bile catlaklarim olusmustu oyuzden suan hergun kullanmaya calisiyorum bol bol
SyhnHtp Bu haftama kadar kilo almadım (14+6dayım) hatta ilk başa göre 2 kilo verdim bile. Belkide henüz ondan bi çatlama oluşmadı yine de hergün olmasa da 3-4 günde bir nemlendiriciler sürüyorum ve günde 3,5-4 litre su içiyorum. bol bol su için hamişler onun faydası çokmuş
DefneDuru Neslihannteo 21 yaşındayım ilk gebeligim 34.haftamdayim herşeyi kullanmama ragmen karnının alt tarafı inanılmaz derecede çok catladi hala da yanlara doğru ilerliyor kırmızı kırmızı . 🙁 aynaya bakmamaya çalışıyorum ama yinede çok şükür bu evladım olacak . Yani bence genetik bir durum çatlak meselesi 🙁