CanNurdan Kızlar sütten başka mide yanmasına ne iyi gelir ayıptır söylemesi balık yedim süt içemiyorum 😔
Sedahatun CanNurdan benim de inanılmaz mide yanmam var son günlerde geçen gece 3 e kadar uyuyamadım, eşim şekerli yoğurt yaptı verdi iyi geldi canım dene istersen
CanNurdan Seymanur0707 salatalık yedim hemen geçirdi dolaba çöktüm deneye deneye onu buldum 🤣 sizin de aklınızda bulunsun
CanNurdan Fasulyem22 salatalık yedim geçirdi hemen 😊 çöktüm dolaba deneye deneye onu buldum çok teşekkürler 😊
Fasulyem22 CanNurdan sakız varsa oda iyi gelir birde yudum yudum su kafaniza yüksek tut belinden itibaren
CanNurdan Fasulyem22 salatalık vardı evde yedim o geçirdi hemen sizin de aklınızda bulunsun çok teşekkür ederim dolabı kurcaladım deneye deneye onu buldum 🤣
CanNurdan Minikuzum salatalık yedim dolaba çöktüm deneye deneye onu buldum hemen geçirdi teşekkür ederim 😊
CanNurdan Nesexx bi daha onu da denerim dolaba çöktüm ne bulsam yedim salatalık hemen geçirdi çok teşekkür ederim 😊
CanNurdan feyzaa34 evde bulunduracağım bir daha 😊 çok teşekkür ederim ☺️ dolaba çöktüm ne bulursam yedim 🤣 salatalıktan ilk ısırık aldım hemen geçirdi ☺️
feyzaa34 CanNurdan oh iyi o zaman salatalık bende anlık etki yapmıştı sonrasında tekrar yanmaya başladı😢
CanNurdan Ayslbrt dze Muhley Adves Zekiyeucar kızlar teşekkür ederim soda daha çok yakıyor midemi ki içmiştim zaten dolaba çöktüm ne bulursam yedim salatalık geçirdi hemen çok şükür 😊 Zekiyeucar size de geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz