___3bruli___ HaticeankrKaya vallah ben hep randevulu gidiyorum hiç beklemedim... yahya bakirci sadece randevulu hastalara bakıyor... rica ederim Rabbim bi seste kurtarsin ınsaallah canim
Hilal elifelif evet normal Doğum ve sezeryan aynı fiyat 800 dedi normal Doğum olup epidural yani prenses Doğum dedikleri 600 ek ücret alıyoruz dedi
Hilal Svcnn galiba 8ay geçerde son ay geçmez dedikleri doğru galiba 🙂 sabırsızlanıyor insan birde ağırlaşınca dahada zor oluyor hayat
Hilal elifelif İlknur sevinçli hiç duymadım kaçıncı katta odası uzun zamandır gidiyorum ama hiç görmedim ismini. Bir tanıdığımızda ona gitmiş Doğumda rezil etti beni hiç memnun değilim değilim ona gidiyorsan gitme demişti
elifelif Hilal ikinci katta odasi hm bilmiyorum cnm ya acaba dogum ucretleri ne kadar var mi bir bilgin?
___3bruli___ KIZLAR dörtyol da özel hastanede renkli ultrasyon un ücretini biliyor musunuz ve nerde ? Buranin yabanciyim
elifelif Kubraislekyay hayirlisi ile kucagina almayi napit etsin canim 😊😊 safak sayiyorum son 18 gunumuz ins daha erkn gelmezse tabi 😃😃